Fallout TV serija ima svežo zgodbo, ločeno od iger

Ampak v istem svetu.

Amazonova Fallout TV serija bo pripovedovala novo zgodbo, ki bo povsem ločena od iger, čeprav bo še vedno potekala v istem svetu.

V pogovoru z Lexom Fridmanom v najnovejši epizodi njegovega podkasta je Todd Howard, Bethesdin direktor in izvršni producent Fallout TV serije povedal, da so ga odvrnile prejšnje ponudbe za adaptacijo, ki so želele v film prenesti le zgodbo iz iger Fallout 3 ali 4. Ko je bila predlagana zamisel o novi zgodbi, ki bi se navezovala na dogodke v igrah, se je Howard pridružil.

"Ko so ljudje želeli posneti film, so želeli povedati zgodbo igre Fallout 3 ali zgodbo igre Fallout 4, a je bilo vse skupaj "meh"," je dejal. "Pri tem je šlo za to, da naredimo nekaj, kar obstaja v svetu Fallout iger."

"Ne gre za pripovedovanje zgodbe igre. To je pravzaprav območje zemljevida. Pripovedujmo zgodbo, ki se prilega svetu, ki smo ga zgradili, ne krši pravil, lahko se sklicuje na stvari iz iger, vendar ni pripoved o igrah," je nadaljeval. "Obstaja v istem svetu, vendar je njegova posebnost, zato ga dopolnjuje. Poleg tega lahko serijo gledajo tudi ljudje, ki niso igrali iger in ne morejo doživeti, kako noro kul je Fallout. "

Amazon je sicer o zgodbi Fallout serije molčal in (do zdaj) ni pojasnil, ali bo šlo za delno ali popolno priredbo iger. Kratek napovednik, ki je bil objavljen oktobra 2022, nakazuje, da se bo zgodba vrtela okoli Vaulta 33, vendar so podrobnosti o tem še vedno nejasne.

Serija Fallout je bila napovedana julija 2020, vsaj nekaj epizod pa bo režiral soustvarjalec Westworlda Jonathan Nolan. Walton Goggins bo poleg Elle Purnell in Kyla MacLachlana odigral glavno vlogo.


Ryan Dinsdale is an IGN freelancer and acting UK news editor. He'll talk about The Witcher all day.

Podobno
Komentarji