Dansk Mode & Textil s indlæg

Se organisationssiden for Dansk Mode & Textil, grafik

30.952 følgere

En skattet rådgiver gør comeback i DM&T ✍🏼💥 Transfervinduet i Danmark er lukket, og uden at der skal gå for meget fodboldjargon og breaking-bjælker i den, er vi nu alligevel meget glade for den signing, som skal styrke DM&T fra 1. september. Michael Lund-Nielsen vender nemlig tilbage til DM&T som chefkonsulent og advokat, efter han i november sidste år sagde på gensyn for at afprøve sine talenter andetsteds. Både internt i organisationen og blandt medlemmerne er der glæde over den "nye" signing: ”Jeg er enormt glad for, at Michael har takket ja til at ’komme hjem’. Vi ved, at vores medlemmer virkelig har nydt samarbejdet med ham gennem årene, og med sin store faglige tyngde, dybe indsigt i medlemmernes hverdag og vindende personlighed er det lidt af et scoop. Vi glæder os over at have Michael med på holdet igen, og jeg er sikker på, at medlemmerne har det på samme måde,” siger adm. direktør Thomas Klausen Tag rigtig godt imod Michael, som allerede er i fuld gang med at yde vores medlemmer branchens bedste HR-juridiske rådgivning.

  • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
Marianne Hagelskjær Sneftrup

Finace & Payroll | Adm.- & Regnskabschef | Projektregnskab | Kreditor- og lønbogholder | Økonomiassistent

1u

Det er så dejligt, velkommen tilbage Michael , det er en stor gevinst for både medlemmerne og Dansk Mode og tekstil 😃

Morten Guldberg

HR Chef PWT Group. Jeg arbejder på strategisk,taktisk niveau med emner som rekruttering, uddannelse/træning, lønkørsler,og fastholdelse. Samt alle administrative funktioner det kræver, at drive en moderne HR afdeling.

1u

Velkommen tilbage Michael. - det sætter vi stor pris på, og glæder os til igen at gøre brug af din faglige ekspertise ⭐️⭐️🙌🏻

Lene Harders

Sales Management, Business Development, P&L, Change Management

1u

Kæmpe gevinst for DM&T - stort tillykke Michael 😄

Se flere kommentarer

Hvis du vil se eller tilføje en kommentar, skal du logge ind