Novartis Danmark s indlæg

Se organisationssiden for Novartis Danmark, grafik

4.087 følgere

Lisbeth leder efter en ny healthcare manager til sit team. Et job med både kommercielt og medicinsk indhold. Vi søger lige nu en ny kollega med solid forståelse for det danske sundhedsvæsen, en uddannelse inden for life science og mindst 2-3 års erfaring fra branchen. Personen skal være god til at kommunikere komplekse data på en enkel måde og i stand til at drive mindre projekter i et krydsfunktionelt team. Erfaring fra hjerte-kar-området vil desuden være en fordel. Jobbet har et stort eksternt fokus, og du vil møde mange nye mennesker. Lyder det som dig? Og er du nysgerrig og engageret? Så læs stillingsopslaget via linket i kommentarfeltet. Vi har en arbejdsplads med mange forskellige sociale aktiviteter, og vi lover at tage godt imod dig 🙂

  • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
Peter Drøidal

Country Manager Denmark & Iceland - working for patients access to life-changing medicine

3md

Super centralt job hos Novartis, som efter vores overbevisning bliver fremtidens tovholder med sundhefsvæsenet. Dygtige kolleger og en god leder. Kom til tasterne og send din ansøgning 🤗

Spændende stilling hos måske den bedste chef i byen - kæmpe anbefaling 🇩🇰🙌

Vicki Nistrup 🔴🟡🟢/🔵

Field Training Manager, Novartis Denmark. Committed to drive value through innovation for patients, physicians and payers.

3md

Udover at du får en af Danmarks bedste chefer, bliver du også en del af et fantastisk team i en organisation med en unique kultur. Kan klart anbefales👌Vi er klar til at byde dig velkommen, så tøv ikke.

Og Lisbeth er en helt fantastisk person å jobbe med, både faglig og sosialt❤️

Anette Fog Jørgensen

Vacciner-HIV-Hepatitis-Kardiologi-Diabetes-Analytisk-Strategisk-Resultatorienteret - På tværs af Danmark og MSD organisationen.

3md

Min super dygtige og søde tidligere salgschef, det kan kun blive godt!

Benjamin Svejgaard

Læge / Foredragsholder / Projektleder, BCI-STAR

3md

Spændende!

Se flere kommentarer

Hvis du vil se eller tilføje en kommentar, skal du logge ind