Novartis Danmark s indlæg

Se organisationssiden for Novartis Danmark, grafik

4.086 følgere

På Folkemødet sætter vi igen i år fokus på arveligt forhøjet kolesterol, og vi får bl.a. besøg af Camilla Rathcke. Formanden for Lægeforeningen går i køkkenet med stjernekokken Jesper Vollmer for at tale om mad, livet, arv og blodpropper. Jesper Vollmer blev som 47-årig ramt af to blodpropper, på trods af en sund og aktiv livsstil. Han er én af cirka 27.000 danskere, der lever med arveligt forhøjet kolesterol. Vær med, når Jesper og Camilla får en snak om, hvordan vi hjælper andre som Jesper med at forebygge den næste blodprop og om ukendt arvelighed. Heidi Frederikke Sigdal er moderator. FREDAG D. 14. JUNI KL. 11:00-12:00 ved Kirkepladsen i Allinge (K18 - Advice). Arrangementet er sponsoreret af Amgen og Novartis.

  • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
Hans Henrik Christensen

Public Affairs/Market Access passion and skills to the benefit of the healthcare system and patients. Broad experience in life science and a background as a Nurse (CRNA).

2md

Et enkelt lille prik i fingeren og en dråbe blod, kan give svar på mange spørgsmål og potentielt være med til at forebygge sygdom. Kender du mon dit kolesteroltal?

Ej! - nu er jeg ekstra ærgelig over, at jeg ikke skal et smut til solskinsøen 🥲

Se flere kommentarer

Hvis du vil se eller tilføje en kommentar, skal du logge ind