Bijdrage van Luscii - an OMRON Healthcare service

Luscii - an OMRON Healthcare service heeft dit gerepost

Profiel weergeven voor Prof. Dr. Ir. Daan Dohmen, afbeelding
Prof. Dr. Ir. Daan Dohmen Prof. Dr. Ir. Daan Dohmen is een influencer

Impact-Ondernemer en Investeerder | Professor Digitale transformatie in de zorg | Luscii | Nassau420 | bestseller auteur Green On | Natuurlijk Daan!

IN DE MAAK - Surviving civilization: my masterplan to fix healthcare! Wat erin staat? Een inkijkje en (persoonlijke) reden waarom mijn nieuwsbrieven even op een lager pitje staan…

IN DE MAAK - Surviving civilization: my masterplan to fix healthcare!

IN DE MAAK - Surviving civilization: my masterplan to fix healthcare!

Prof. Dr. Ir. Daan Dohmen op LinkedIn

Marcel Gielen

Member ISO IWA on community-based integrated care

1 mnd

Ben benieuwd naar het masterplan. Helemaal eens dat je daar nadruk op legt, het kan niemand ontgaan dat er iets mis gaat. Het benoemen van alle probleemvelden is al een complexe opdracht, compleet zal het nooit zijn. Maar de samenhang opvoeding, onderwijs, maatschappij en gezondheidszorg is een kernprobleem waar verantwoording voor moet worden genomen.

Niels Crama

Oogarts | Vitreoretinaal Chirurg | Presentator | Dagvoorzitter | Animatiedokter.nl

1 mnd

Mooi Daan; ik ben benieuwd. Hier nog een voorbeeldje van een advertentie uit de oude doos. Tijd om van Marketing(s)kills naar Marketing-heals te gaan. Fijne vakantie ☀️

  • Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Ralph van Breda MSc

Business Manager at Pragmatics | Business Development | Finance & Control | Interim Management

1 mnd

Ben benieuwd! Ik ben het eens dat er radicaal verandering nodig is. Onze stelsels zijn niet meer van deze tijd. Of dat nu het onderwijsstelsel is of het zorgstelsel, er moet mijn inziens fundamenteel iets wijzigen om klaar te zijn voor de toekomst…. De uitdaging blijft dat niet iedereen het beste voorheeft maar op korte termijn inzet op macht en geld…..”follow the money”…hoe zie jij dat?

Maurice van den Bosch

Bestuursvoorzitter Antoni van Leeuwenhoek

1 mnd

Mooie overpeinzing en inzichten weer Daan! We zien helaas ook binnen de oncologie de enorme impact van leefstijl. Goed om ons te realiseren bijv mbt roken, dat niet alleen het individu (stoppen met roken), maar ook de industrie en daarmee het systeem aan zet is (zie bijv je eigen reclamebeeld van decennia terug). T.z.t. meer dan welkom in AVL om inzichten te delen. Cc Wanda de Kanter

Jenny Bouma-Topma

Casemanager dementie en verpleegkundig adviseur, bij Icare Verpleging & Verzorging, yoga en body balance instructeur

1 mnd

Wauw. Ik ben zeer benieuwd

Mooi, ik geloof hier heilig in. Benieuwd naar het vervolg. Tractie krijgen in deze verandering en zorgen dat mensen andere betere keuzes maken i.p.v. the quick fix lijken mij een belangrijk onderdeel. Fijne zomer!

D8 al ja… wat is het still….🤪

Shirin Koole-Jamaludin

Organisatie-adviseur m.n. in de Gezondheidszorg

1 mnd

Hartelijk dank Daan dat er mensen zijn zoals jij! Jij maakt het verschil. "Brandjes blussen" is voor de korte termijn en soms noodzakelijk. Zoals mijn wijze vader (gynaecoloog) altijd zei:"Voorkomen is beter dan genezen " en men moet leren "lange termijn-oplossingen te zoeken". Dit heb ik, met mijn bescheiden bijdrage, altijd proberen na te streven. Nogmaals heel hartelijk dank Daan voor je prachtige werk en ik kan niet wachten op je Masterplan! Veel succes!

Wilhelmien Looymans

Directeur bij Zorgwacht Zorghulp Utrecht BV

1 mnd

Een totaal andere benadering? Ik krijg nu al de kriebels. Ik zie een moeder die fantastisch onlangs behandeld is voor haar heftige longontsteking, helaas met een delier naar huis! En dan? Is er NIETS aan warme passende zorg, eigenlijk geen welzijn. De wijkverpleging komt taakgericht naar binnen voor de avondmedicatie omdat deze niet past in de Medimo/ medicijndispenser. Het zijn oogdruppels en oogzalf. En dan stopt het. De gemeente die ooit beloofd heeft de zorg dichterbij te brengen en het beter te doen, laat het afweten. Wie gaat het masterplan to fix welzijn schrijven? Willen we onze ouderen nog een mooie oude dag gunnen of laten we ze thuis verkommeren achter de geraniums totdat we ze dood vinden achter de voordeur?

Meer commentaar weergeven

Meld u aan als u commentaar wilt bekijken of toevoegen