Efsanevi üçüncü şahıs aksiyon MOBA'nın devamı olan ve gücünü Unreal Engine 5'ten alan SMITE 2'de kudretli bir varlığa dönüş. Mücadele, aksiyon, beceri odaklı çarpışma, ödüllendirici takım oyunu ve mitoloji sana göreyse 40 milyondan fazla oyuncunun neden SMITE'ı sevdiğini göreceksin.
Bütün İncelemeler:
Karışık (1,688) - Bu oyun için yazılan 1,688 adet kullanıcı incelemesinden %56 kadarı olumlu.
Çıkış Tarihi:
27 Ağu 2024
Geliştirici:
Yayıncı:

Bu öğeyi istek listenize eklemek, takip etmek veya yok sayıldı olarak işaretlemek için giriş yapın

Erken Erişim Oyunu

Hemen erişim sağlayın ve oynamaya başlayın; oyun gelişirken siz de içinde olun.

Not: Erken Erişim aşamasında olan bu oyun geliştirme boyunca önemli ölçüde değişebilir ya da değişmeyebilir. Eğer oyunu bu aşamada oynamak için çok hevesli değilseniz oyunun geliştirilme sürecinde ilerlemesini beklemek isteyebilirsiniz. Daha fazla bilgi edinin.

Geliştirici ürün hakkında ne diyor:

Neden Erken Erişim?

"SMITE 2 için belirlediğimiz hedef her zaman SMITE 1'in daha iyisini yapmaktı. Bu hedefe sadece, oyunumuzu en iyi bilen topluluğumuzdan devamlı geribildirim alarak ulaşabileceğimize inanıyoruz. Erken Erişim, bu geliştirme yöntemi için en uygun seçenektir."

Bu oyun ne kadar süre için Erken Erişim'de olacak?

"SMITE 2'nin Erken Erişim geliştirme sürecinin en azından 2025'in başına kadar sürmesini bekliyoruz. Erken Erişim sürecinin doğası gereği şu anda belirli bir bitiş tarihi veremiyoruz."

Erken Erişim versiyonunun tam versiyonundan ne kadar farklı olması planlanıyor?

"SMITE 2'nin tam sürümünde Erken Erişim sürümüne kıyasla daha eksiksiz ve iyileştirilmiş özellikleri, daha kapsamlı bir tanrı kadrosu, daha fazla oyun modu ve içerikleri bulunmasını planlıyoruz.

Erken Erişim süreci sırasında her ay yeni ve favori tanrılar, yeni içerikler ve çok daha fazlasını içeren büyük bir güncelleme çıkarmayı, oyunculardan elde ettiğimiz geribildirimleri yanıtladıkça yamalar ve denge değişiklikleri getirmeyi planlıyoruz.

Bu aşama boyunca oyuna garanti olarak yalnızca Kurucu Sürümleri'yle erişilebilecek. Erken Erişim sürecinin ardından oyunumuzun ücretsiz bir şekilde çıkmasını bekliyoruz. Sosyal medya kanallarımızda ve düzenli güncelleme yayınlarımızda geliştirme sürecimizin yol haritasına ve güncel önceliklerimize dair detaylı bilgiler paylaşacağız."

Erken Erişim sürümünün şu anki durumu nedir?

"SMITE 2 şu anda Alfa aşamasındadır. Oyunumuz üzerinde sürekli olarak çalışıyoruz ve önümüzde uzun bir yol var. Metin sohbeti gibi temel özellikler hâlâ geliştirme aşamasında, optimizasyon en çok önemsediğimiz konulardan biri, daha fazla tanrı ve oyun modu eklemek için çalışmalarımız sürüyor.

Şu anda elimizdeki sürüm de oynaması eğlenceli ve birçok alanda SMITE 1'den daha iyi olan ve sağlam bir temeli var. Bu sağlam temel ayrıca gelecekteki başarılarımıza, yeni oynanış ve teknoloji yeniliklerinin yapılabilmesine olanak sağlıyor.

Erken Erişim sürecine katılan temel oyuncu grubumuzla bu temelin üzerine ekleyerek ilerlemek istiyoruz. Dereceli Mod ve Tanrı Ustalıkları gibi daha fazla vakit isteyen özellikleri test etmek ve geliştirmek için 7/24 Alfa aşamasına girdik."

Erken Erişim sırasında ve sonrasında oyunun fiyatı değişecek mi?

"Erken Erişim süreci boyunca oyuna garanti erişim hakkı edinmenin tek yolu bir Kurucu Sürümü satın almak olacak. Erken Erişim sürecinin 2025'te bitmesiyle oyunumuzun oynaması ücretsiz şekilde çıkmasını bekliyoruz."

Topluluğu, geliştirme sürecine nasıl dahil etmeyi düşünüyorsunuz?

"Topluluğun yön verdiği bir geliştirme süreci yürütmeyi planlıyoruz. Alfa sırasında sosyal medya, anketler, Discord ve diğer kanallardan topluluğumuzun geribildirimlerini toplayıp analiz ediyorduk. SMITE 2'de değişiklikler yaparken bu geribildirimleri göz önünde bulundurmaya devam edeceğiz.

Oyun istemcisinden erişilebilen resmi Discord sunucumuz geribildirim verme imkânı tanıyor. Ayrıca Steam'in tartışma forumlarında ve oyunla ilgili tartışmaların yapıldığı diğer platformlardaki geribildirimlere de göz atıyor olacağız. Oyuncu topluluğumuzdan aldığımız ilhamlarla değişiklikler ve iyileştirmeler yapmayı planlıyoruz. Geliştirici yayınlarımızda ve diğer sosyal medya paylaşımlarımızda bunlarla ilgili bilgiler paylaşacağız. Ayrıca her güncellemede yama notları aracılığıyla detaylı bilgiler vereceğiz.

Bize anonim oynanış verileri iletildiğinden dolayı oyuncularımız sadece oynayarak oyunun iyileştirilmesine yardımcı olabilir. Böylece galibiyet ve mağlubiyet istatistiklerine bakarak her tanrı için denge değişiklikleri gibi düzenlemeleri yapabiliriz. Ortak istatistik takibi siteleri üzerinden bu verilerin büyük bir kısmı herkese açık olacaktır. Geliştirici ekip olarak izlenimlerimiz, oyuncu topluluğumuzdan aldığımız geribildirimler ve oyuncularımızdan topladığımız oynanış verilerinin tek bir potada değerlendirilmesi, SMITE 2'yi nasıl en iyi hale getirebileceğimize dair daha net bir yol haritası çizmemize yardımcı olacaktır."
Daha fazlasını oku

SMITE 2 Kurucu Sürümü Satın Alın

HK$ 222.00

SMITE 2 Lüks Kurucu Sürümü Satın Alın

HK$ 445.00

SMITE 2 Nihai Kurucu Sürümü Satın Alın

HK$ 741.00
 
Tüm tartışmalara bak

Tartışma forumlarında bu oyunun hatalarını paylaşın ve geri bildirim bırakın

İncelemeler

“Fighting other players in Smite 2 definitely feels like battling the gods themselves”
TheGamer

“SMITE 2 will be everything the original game is and better”
Gfinity

“A Godly Upgrade”
Dualshockers

SMITE 2 Discord Sunucusuna Katıl

Edition Comparison

The SMITE 2 24/7 Closed Alpha starts August 27, 2024

SMITE 2 Kurucu Sürümü

SMITE 2 Lüks Kurucu Sürümü

SMITE 2 Nihai Kurucu Sürümü

Bu Oyun Hakkında

Kudretli Varlıklara Dönüş

Çeşitli mitolojiler arasından tanrını seç ve benzersiz kudretli yetenekler kuşan. Zeus ile şimşek fırlat, Anubis ile kadim güçlerde ustalaş veya Loki ile düşmanlarını sırtlarından bıçakla.

Üçüncü Şahıs Aksiyon MOBA Oyunu

Başka hiçbir oyun yalnızca 5'e 5 MOBA oyunlarında bulunan derin strateji ile favori kahraman nişancı oyununun birleşimi gibi hissettiren bir çarpışma deneyimi sunamaz. Her vuruşun etkisini hisset, düşmanlara sinsice yaklaş ve düşman titanı devirmek için takım arkadaşlarınla birlikte yetenek komboları yap.

Her Yerde Keyifli Oyun Deneyimi

SMITE 2 geliştirme sürecinin başından itibaren klavye ve fare, oyun kumandası ve SteamDeck ile oynanabilmesi için tasarlanan yegâne MOBA oyunudur. SMITE 2 tam platformlar arası oyun desteğine ve platformlar arası ilerleme özelliğine sahiptir. Tüm platformlardaki arkadaşlarınla oynayabilir ve ilerlemeni PC'den konsola aktarabilirsin.

Gelişmiş SMITE Deneyimi

40 milyondan fazla oyuncu SMITE'ı keyifle oynadı. Aksiyon MOBA oyununun yeni nesil versiyonu Unreal Engine 5'in nefes kesen görselleri, daha etkili çarpışmalar ve oyunu kendince şekillendirebilmen için yeni yaratıcı oynanış seçenekleriyle geliyor.

Öğrenmesi Kolay, Ustalaşması Zor

SMITE 2, çarpışmaya daha fazla odaklanmana yardımcı olacak otomatik dizilim ve otomatik seviye atlama gibi özelliklerle oynamaya başlaması en kolay MOBA oyunudur. Ancak MOBA oynanışının derinliğinden yoksun değildir. Zafere giden yolda eşya dizilimleri, harita kontrolü, taktiksel zekâ ve düşmanları alt edebilme becerisi senin elindedir. Sıralamalarda yükselerek SMITE 2 topluluğunda gerçekten kudretli bir varlığa dönüşmene imkân tanıyan Dereceli de dahil olmak üzere çeşitli oyun modlarında mücadele et.

Büyük Ödüller Seni Bekliyor

SMITE oynadıysan SMITE 2'de seni Yüce Miras bekliyor olacak. SMITE hesabını bağladıktan sonra muhteşem nesiller arası görünümlere, rozetlere ve Miras Cevherlerine erişebilirsin.

Sistem Gereksinimleri

    Minimum:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
    • İşlemci: Intel Core i5-9400F / AMD Ryzen 3750H
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1050 / AMD RX 560 / Intel Arc A380
    • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
    Önerilen:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

SMITE 2 için müşteri incelemeleri

İnceleme Türü


Satın Alma Türü


Dil


Tarih Aralığı
Belirli bir tarih aralığındaki incelemeleri görebilmek için lütfen yukarıdaki grafikten istediğiniz tarih aralığını sürükleyerek seçin veya bir çubuğa tıklayın.

Grafiği göster



Oynama Süresi
İncelemeleri, oyuncuların inceleme gönderdiği tarihteki oynama sürelerine göre filtrele:



Minimum yok - Maksimum yok

Görüntüleme
İncelemeleri seçili görüntüleme sırasına göre göster





Daha Fazlasını Öğrenin
Grafiği göster
 
Grafiği gizle
 
Filtreler
Konu Dışı İnceleme Etkinliği Dahil Edilmiyor
Oynama Süresi:
Çoğunlukla Steam Deck'te Oynayanlar
Yukarıdaki seçili filtreler ile eşleşen başka inceleme bulunmuyor
Diğer incelemeleri görmek için yukarıdaki filtreyi ayarlayın
İncelemeler yükleniyor...