A No More Room in Hell 2 egy rémisztő, 8 játékosos kooperatív horrorélmény. Indulj útnak egyedül, keresd meg a barátaidat a sötétben, és maradj életben a végtelenségig újrajátszható, dinamikus zombiapokalipszis közepette!
Minden értékelés:
Nincs felhasználói értékelés
Megjelenés dátuma:
Hamarosan
Fejlesztő:

Jelentkezz be, hogy ezt a tételt a kívánságlistádhoz adhasd, követhesd vagy mellőzöttnek jelölhesd.

Korai hozzáférésű játék

Szerezz azonnali hozzáférést és kezdj játszani; légy részese a játék fejlődésének.

Megjegyzés: Ez a korai hozzáférésű játék nincs készen, és vagy változik a továbbiakban, vagy nem. Ha nem izgat a vele való játék a jelenlegi állapotában, érdemes lehet várni, míg a játék fejlesztése előrehaladottabbá válik. Tudj meg többet.

Mit mondanak a fejlesztők:

Miért a Korai Hozzáférés?

„A korai hozzáférés révén nyitottá tehetjük a játék fejlesztését, és a játékosközösség is velünk tarthat az úton! Nemcsak teret szeretnénk engedni a játékosoknak, hanem olyan közösséget szeretnénk kialakítani, amelynek tagjai konstruktív visszajelzéssel tudják segíteni a No More Room in Hell 2 játékkal kapcsolatos céljaink elérését.”

Körülbelül mennyi ideig lesz ez a játék a Korai Hozzáférésben?

„A tervek szerint a No More Room in Hell 2 legalább egy évig korai hozzáférésű szakaszban marad.”

A tervek szerint miben fog különbözni a teljes verzió a korai hozzáférésűtől?

„Az a célunk, hogy a teljes változat olyan további játékmenet-funkciókat és tartalmakat kínáljon, amelyek még élvezetesebbé teszik a játékélményt. Emellett többek között új térképekkel, testreszabási lehetőségekkel, lőfegyverekkel, közelharci fegyverekkel, eszközökkel és történetszálakkal is készülünk. Ezen a felületen láthatsz majd új információkat, ahogy közeledünk a korai hozzáférésű verzió kiadásához!”

Milyen állapotban van jelenleg a korai hozzáférésű verzió?

„A korai hozzáférésű változat a tervek szerint a kiadás alkalmával a következőket foglalja majd magában:
– A Power Plant nevű aprólékosan kidolgozott, nem lineáris térkép, amely több mint egytucat érdeklődésre számot tartó, fejtörőszerű célokat és jutalmakat felölelő helyszínt tartalmaz.
– Kooperatív élmény 8 játékossal
– Permanens halál a karakterek esetében
– Karakterfejlődés
– Unreal Engine 5 vizuális elemek
– Közelségen alapuló VOIP és csoportos kommunikációs rendszerek
– Többféle ellenségtípus és -megjelenés
– Egyedi forgatókönyv szerinti találkozások az ellenfelekkel
– Készletrendszer
– Többféle közelharci és távolsági fegyver
– Csapdába ejtésre alkalmas tárgyak és robbanószerek
– Zombicsonkoló sebzési rendszer
– És még sok más!”

Eltérően lesz árazva a játék a korai hozzáférés alatt és azt követően?

„A jelenlegi tervek szerint észszerű kezdőáron szeretnénk elérhetővé tenni a játékot. Az ár a várakozások szerint az 1.0 verziójú kiadásnál fog megemelkedni.”

Hogyan tervezitek bevonni a közösséget a fejlesztés folyamatába?

„A korai hozzáférésű játék kiadása után csapatunk elsődlegesen a Discordon keresztül veszi fel a kapcsolatot a közösséggel. Emellett a csatornáinkon közzétett szavazásokkal és beszélgetésekkel is be szeretnénk vonni a közösséget, hogy visszajelzéseket kapjunk, és lehetőséget adjunk a játékosoknak arra, hogy a csapatunkkal közösen alakítsák a játékfejlesztési folyamatot. A Discord-csatornánkon csatlakozhatsz hozzánk: http://discord.gg/nmrih”
Tovább
A Magyar nyelv nem támogatott.

Ez a termék nem támogatja a nálad beállított nyelvet. Kérjük, vásárlás előtt tekintsd át a támogatott nyelvek listáját.

Ez a játék még nem érhető el a Steamen

Hamarosan

Érdekel?
Add a kívánságlistádhoz, és értesítést kapsz, amikor elérhetővé válik.
Kívánságlistára
 
Összes téma megnézése

Jelents hibákat és adj visszajelzést erről a játékról az üzenőfalon.

JOIN OUR DISCORD

A játékról



A No More Room in Hell 2 egy intenzív és ijesztő kooperatív kaland a zombiktól hemzsegő, riasztóan sötét zónákban – méghozzá permanens halállal. Elsősegélynyújtóként az a feladatod, hogy életben maradj, gyűjtögess, készleteket halmozz fel, és teljesítsd a küldetésedet. Ezt követően pedig az egészet megismételheted egy folyamatosan változó élmény keretében.

INTENZÍV KOOPERATÍV ÉLMÉNY 8 JÁTÉKOSSAL



A kooperatív játék során nyolc játékos jelenik meg külön-külön a hatalmas térkép különböző pontjain. Az eszüket és a remek reflexeiket kell bevetniük ahhoz, hogy megtalálják egymást, és életben maradjanak, miközben az élőhalottak feltartóztathatatlan hordái veszik körül őket. A játékosoknak kommunikálniuk kell egymással, és stratégiát kell kidolgozniuk a túléléshez a minden sarkon ott leselkedő veszedelmek tengerében. Törj át a hordákon a harci képességeid vagy a csavaros észjárásod segítségével!

Az egyes szituációkkal többféleképpen is meg lehet küzdeni, a karakterek permanens halála miatt azonban minden rossz döntés komoly következményekkel jár. Ne feledd: az élőhalottak minden mozdulatodra és általad kiadott hangra reagálnak. Csalogasd arrébb az ellenfeleidet autóriasztóval, ejtsd őket csapdába, vagy ne finomkodj, hanem robbantsd apró darabokra őket!

ÓRIÁSI, ÚJRAJÁTSZHATÓ TÉRKÉP



Együtt játszhattok, de egyedül vágtok neki a kalandnak. Keresd meg a csapattársaidat a közelben lévőkkel elérhető hangcsevegéssel, és egyesítsétek erőiteket! Minden játszma úgy kezdődik, hogy egyedül reszketsz a sötétben mindössze egy sörösüveggel a kezedben, majd egy jól felszerelt, gépfegyverrel és robbanószerekkel ellátott kooperatív osztag részévé válsz. Egy aggasztó fenyegetés azonban sosem küszöbölhető ki: ha az elsősegélynyújtó meghal, minden előrehaladás elveszik.

A **Power Plant** nevű, korai hozzáféréssel elsőként elérhető területen nyolc játékos teheti próbára a képességeit a vidéki Pennsylvania hatalmas térképének peremvidékén.

Egyedül vágsz neki a kalandnak, majd meg kell keresned a szövetségeseidet, és közösen, növekvő nehézségi szint mellett kell elérnetek a végső célpontot a térkép középpontjában. Fegyvereket és felszerelést kell gyűjtenetek, hogy átvészeljétek a fokozódó fenyegetéseket, és eljussatok a térképen az erőműhöz, azaz a finálé helyszínéhez.

Különböző célokat kell elérnetek, miközben ikonikus horrorfilmes jelenetekben vesztek részt többek között elhagyatott benzinkutakon, bárokban és katonai ellenőrző pontokon. Közben egyre jobb felszerelésre tehettek szert, hogy nagyobb eséllyel maradjatok életben, és helyre tudjátok állítani az emberiség fennmaradását szolgáló infrastruktúrát.

PERMANENS HALÁL



Minden küldetésnél fennáll a veszély, hogy a karaktered – végleg – meghal.

Ha sikerül készleteket felhalmoznod, az elsősegélynyújtó karaktered szintet lép – amennyiben túléli a küldetést. Minden játszmánál lehetőséged van a túlélési esélyeid növelésére, mivel felszerelésládákhoz és kezdőfelszerelésekhez férsz hozzá.

Kockára teszed a karaktered életét, hogy megmentsd az osztag egyik tagját? Minél több csapattag ússza meg ép bőrrel, annál nagyobb jutalmakra tehettek szert – a permanens halál réme azonban folyton beárnyékolja a küzdelmet.

Ebben a kooperatív játékban nem maradnak el a következmények.

A VÉGTELENSÉGIG ÚJRAJÁTSZHATÓ HORRORÉLMÉNY



A ***No More Room in Hell 2*** egy csontig hatolóan emberi horrorélmény – elvégre valaha a rothadó élőhalottak is hús-vér emberek voltak.

Egy zombi valós veszélyt jelent. Egy egész zombihorda viszont jó eséllyel darabokra szed. Az élőhalottak látnak, és nemcsak téged, hanem egymást, valamint az összes általatok keltett zajt is hallják a fojtogatóan csendes vadonban.

A különféle zombitípusok és a mindent beborító sötétség miatt folyton közel a szörnyű vég – sőt még az is lehet, hogy az egyik elsősegélynyújtó társad is csatlakozik az élőhalottak hordájához.

KÖZELHARCI, TÁVOLSÁGI ÉS TAKTIKAI FEGYVEREK



A lőszer (eleinte) elenyésző, a zombik veszedelmesek, a játékosok pedig sebezhetők. Rögtönzött és profi fegyverek egész arzenáljával vetheted bele magad az izgalmas túlélős horrorélménybe, amelyben el kell űznöd és ki kell cselezned az élőhalottakat.

Az izzasztó közelharc során belevághatsz egy pajszert egy zombi koponyájába, vagy beleeresztheted az utolsó tölténytáradat a közeledő hordába. A dinamikus csonkolási rendszer segítségével láthatod és érezheted, milyen émelyítő sebeket ejtesz az élőhalottakon.

Maradj életben a küzdelmek megtervezésével, és a „többet ésszel, mint erővel” elv jegyében vess be mozgásérzékelő bombákat!

Semmitől nem szabad visszariadnod az életben maradás érdekében.

Felnőtt tartalom leírása

A fejlesztők így írják le a tartalmat:

This game depicts scenarios of extreme carnage, death, violence and gore. It focuses on a realistic depiction of a global pandemic turned into a zombie apocalypse. It contains beheading, dismemberment, and drug use.

Rendszerkövetelmények

    Minimum:
    • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
    • Op. rendszer: TBD
    • Processzor: TBD
    • Grafika: TBD
    Ajánlott:
    • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
    • Op. rendszer: TBD
    • Processzor: TBD
    • Grafika: TBD

Kurátorvélemények

45 kurátor értékelte ezt a terméket. Kattints ide a megnézéshez.
Ehhez a termékhez nincsenek értékelések.

Írhatsz saját értékelést ehhez a termékhez, hogy megoszd élményedet a közösséggel. Használd a vásárlás gomb feletti részt ezen az oldalon értékelésed megírásához.