Ervaar de fantasy-serie met magische gevechten FAIRY TAIL en zijn zinderende finale, de 'Alvarez Empire Arc', in deze RPG! In deze game ontmoet je Spriggan 12 en Zeref, vechten Natsu en zijn vrienden in spectaculaire magische gevechten en beleef je een gloednieuw verhaal!
Alle recensies:
Geen gebruikersrecensies
Uitgavedatum:
Binnenkort verwacht

Log in om dit item aan je verlanglijst toe te voegen, het te volgen of te negeren

Bekijk de volledige KOEI TECMO-franchise op Steam
Dit spel is nog niet beschikbaar op Steam

Binnenkort verwacht

Geïnteresseerd?
Voeg het toe aan je verlanglijst en ontvang een melding wanneer het beschikbaar is.
Toevoegen aan verlanglijst
 

Zet de game nu op je verlanglijst en blijf op de hoogte van FAIRY TAIL 2!


Informatie over pre-orders wordt binnenkort gedeeld.
Wil je niks missen? Zet FAIRY TAIL 2 vandaag nog op je verlanglijst!

Over dit spel



'FAIRY TAIL 2' is een nieuwe RPG gebaseerd op de populaire fantasy-serie met magische gevechten 'FAIRY TAIL', die wereldwijd meer dan 72 miljoen keer is verkocht. De manga en anime zijn over de hele wereld geliefd.

Dit vervolg op de eerste 'FAIRY TAIL'-game, die uitkwam in juli 2020, gaat over de 'Alvarez Empire Arc', de climax van de oorspronkelijke serie.



■Beleef de dramatische conclusie van de oorspronkelijke serie opnieuw in een game!
Deze RPG toont de dramatische ontwikkelingen uit de 'Alvarez Empire Arc', de climax van de oorspronkelijke serie. Speel als hoofdpersonages Natsu, Lucy en andere leden van de Fairy Tail Guild en herbeleef de epische gevechten tegen hun grootste vijanden: keizer Spriggan (Zeref) van de Alvarez Empire, zijn team elite strijders, de 'Spriggan 12' en de wereldverwoestende zwarte draak Acnologia.



■Flitsende magische gevechten met unieke personages!
Het vechtsysteem van de vorige game is helemaal opnieuw ontworpen en bevat nu realtime gevechten die nog flitsender en impactvoller zijn. Naast de krachtige magie die je kunt gebruiken door de meter te vullen met je aanvallen, kunnen sommige personages nu ook een 'Mode Change' activeren. Gebruik deze en andere strategische aspecten in je voordeel en voel de spanning van zinderende gevechten!



■Verken op een naadloze manier het laatste slagveld van de Kingdom of Fiore!
De wereld van FAIRY TAIL is met prachtige 3D-graphics nagemaakt. Door expressieve personages en naadloze verkenning van de wereld zonder laadtijden, kun je je helemaal onderdompelen in de wereld van de oorspronkelijke serie, alsof je het zelf verkent!



■Een overvloed aan exclusieve content in de game, inclusief een nieuw epiloog!
Verken het gloednieuwe verhaal 'Key to the Unknown', dat zich afspeelt na de gebeurtenissen van het verhaal en de oorspronkelijke serie. Daarnaast leer je nieuwe kanten van je favoriete personages kennen in 'Character Stories' en beleef je een heleboel nieuwe interacties en momenten die je alleen in de game kunt zien!

Opmerking: afbeeldingen zijn afkomstig uit de game in de ontwikkelfase. Ze kunnen afwijken van de uiteindelijke game.

Systeemeisen

    Minimum:
    • Vereist een 64-bitsprocessor en -besturingssysteem
    • Besturingssysteem: TBD
    Aanbevolen:
    • Vereist een 64-bitsprocessor en -besturingssysteem
    • Besturingssysteem: TBD

Meer van KOEI TECMO

Wat curators zeggen

2 curators hebben dit product gerecenseerd. Klik hier om ze te zien.
Er zijn geen recensies voor dit product

Je kunt je eigen recensie voor dit product schrijven om je ervaring met de community te delen. Gebruik het gebied boven de aankoopknoppen op deze pagina om je recensie te schrijven.