Opplev magikampene i fantasy-serien FAIRY TAIL og dens store klimaks «Alvarez Empire Arc» i dette RPG-spillet! Spillet byr på gjensyn med Spriggan 12 og Zeref, spektakulære magiske kamper utkjempet av Natsu og vennene hans samt en helt ny historie!
Alle anmeldelser:
Ingen brukeranmeldelser
Utgivelsesdato:
Kommer snart

Logg inn for å legge til på ønskelisten, følge eller ignorere

Sjekk ut hele KOEI TECMO-serien på Steam
Dette spillet er ikke tilgjengelig ennå

Kommer snart

Interessert?
Legg til produktet på ønskelisten og få et varsel når det blir tilgjengelig.
Legg til på ønskelisten
 

Sett spillet på ønskelisten nå og få med deg siste nytt om FAIRY TAIL 2!


Forhåndsbestillingsinformasjon kommer snart!
Dette må du ikke gå glipp av – sett FAIRY TAIL 2 på ønskelisten i dag!

Om dette spillet



FAIRY TAIL 2 er et nytt RPG-spill basert på det populære magikamp-/fantasy-spillet FAIRY TAIL, som er solgt i over 72 millioner eksemplarer til manga- og animefans rundt om i verden.

Denne oppfølgeren til det originale FAIRY TAIL-spillet som kom i juli 2020, tar for seg «Alvarez Empire Arc», klimakset i originalhistorien.



■Gjenopplev den dramatiske slutten på originalserien i spillformat!
Dette RPG-spillet tar for seg den dramatiske utviklingen i «Alvarez Empire Arc», klimakset i originalhistorien. Du spiller som hovedpersonene Natsu og Lucy samt andre medlemmer av Fairy Tail Guild og får gjenoppleve de episke kampene mot deres største fiende, keiser Spriggan (Zeref) av Alvarez Empire, hans lag av elitesoldater, «Spriggan 12», og den store destruktive kraften Black Dragon Acnologia.



■Stilige magikamper med unike karakterer!
Kampsystemet er fullstendig redesignet fra det forrige spillet – nå med sanntidskamper som er enda stiligere og mer utslagsgivende! I tillegg til at du kan bruke stadig kraftigere magi ved å fylle måleren når du angriper, kan noen karakterer også aktivere «Mode Change». Bruk dette og andre strategiske elementer til din fordel, og lev deg inn i spenningen i de heseblesende kampene!



■Utforsk den endelige slagmarken i Kingdom of Fiore!
Hele FAIRY TAIL-verdenen er gjenskapt med vakker 3D-grafikk. Med uttrykksfulle karakterreaksjoner og sømløs navigering i felten – uavbrutt av innlastingstider – kan du virkelig leve deg inn i originalseriens verden som om du var der og utforsket den selv!



■Massevis av eksklusivt spillinnhold, inkludert en original epilog!
Bli kjent med en helt ny og original historie, «Key to the Unknown», som er lagt til tiden etter historiene i dette spillet og originalserien. I tillegg kan du bli kjent med nye sider av favorittkarakterene dine i «Character Stories» pluss haugevis av nye interaksjoner og situasjoner som bare er å finne i spillet!

Merk: Bildene er hentet fra utviklingsversjonen. De kan være annerledes i det faktiske spillet.

Systemkrav

    Minimum:
    • Krever en 64-biters prosessor og operativsystem
    • OS: TBD
    Anbefalt:
    • Krever en 64-biters prosessor og operativsystem
    • OS: TBD

Mer fra KOEI TECMO

Hva kuratorene sier

2 kuratorer har anmeldt dette produktet. Trykk her for å se dem.
Det finnes ingen anmeldelser av dette produktet

Du kan skrive en egen anmeldelse for å dele erfaringen din med samfunnet. Bruk området over kjøpeknappene på denne siden for å skrive en anmeldelse.