Ageless Deluxe Edition

Kjøp Ageless Deluxe Edition

-20%
HK$ 107.20

Om denne pakken

Ageless Deluxe Edition
Ageless Deluxe Edition inneholder Ageless-spillet og originalmusikken fra Ageless samlet i en pakke.

Ageless

Bortkommen, forvirret og alene. Hva gjør Kiara når hun plutselig får evnen til å styre alderen på flora og fauna? En evne hun fikk av en magisk obelisk.

Ta deg gjennom en puzzle-plattformbasert verden ulik noen annen – full av myter og magi. Begi deg ut på en følelsesladet reise hvor du blir stilt overfor vanskelige valg og tvunget til å ta opp kampen mot dine indre demoner.

Følg Kiara gjennom en verden full av forundring og hjertesorg. Manipuler alderen på dyrene og plantene du finner på din vei gjennom intrikate miljøbaserte gåter, og overvinn de nådeløse bossene som står i veien for deg.

Bli «Ageless»: Mestre kunsten med å bli «Ageless» – utrustet med en mystisk bue. Bruk dyrene og plantene til å komme deg videre, og naviger deg gjennom interessante gåter og intrikate plattform-utfordringer.

Unik aldringsmekanikk: Lek deg med fysikkens lover og styr alderen til dyr og planter for å komme deg gjennom de spennende brettene.

Ikke som vanlige eventyr: I denne tragiske fortellingen om personlig tap og utvikling må Kiara bestemme seg for om hun skal bruke sine nye krefter til å ta opp kampen mot sine indre demoner – eller flykte fra dem.

Nye verdener å utforske: Utforsk nye områder fulle av unike planter og dyr etter hvert som du tar deg frem i spillet. Hvert brett er håndtegnet ned til minste piksel, og resultatet er en aldeles vakker verden.

Skjulte samleobjekter: Det ligger relikvier skjult i de dypeste kriker og kroker! Klarer du å finne alle sammen?

Ageless Orginal lydspor

Opplev de ulike landskapene og følelsene i Ageless gjennom et originalt soundtrack skrevet og komponert av Elmer Ho Lok Zhan. Ageless-soundtracket består av 13 spor som er laget eksklusivt for spillet.

Produkter inkludert i denne pakken

HK$ 86.00
Ageless
  Eventyr, Indie
HK$ 48.00
Ageless Original Soundtrack
 
HK$ 134.00
Priser for individuelle produkter:
20%
Pakkerabatt:
HK$ 107.20
Din pris:
HK$ 26.80
Dette sparer du ved kjøp av denne pakken

Kjøp Ageless Deluxe Edition

-20%
HK$ 107.20