Ageless Deluxe Edition

Köp Ageless Deluxe Edition

-20%
HK$ 107.20

Om denna samling

Ageless Deluxe Edition
Ageless Deluxe Edition innehåller Ageless och spelets originalsoundtrack i ett och samma paket.

Ageless

Kiara är vilse och ensam, och på sin resa skänker en magisk obelisk henne krafter att kontrollera åldern hos varelser runtomkring sig. Men vad ska hon göra med den?

Färdas genom en pusselplattformsvärld utan motstycke, full at myter och magi, på en känslofylld resa som ställer dig inför hårda beslut och tvingar dig konfrontera dina inre demoner.

Följ Kiara när hon kastas in i en värld av underverk och hjärtesorg. Manipulera djurs och växters ålder på din väg genom invecklade pussel och besegra de brutala bossar som står i din väg.

Bli tidlös: Med din mystiska båge får du bemästra konsten att bli tidlös. Hoppa mellan djur och växter för att ta dig fram genom intressanta pussel och intrikata plattformsutmaningar.

Unik åldringsmekanik: Lek med naturens lagar för att kontrollera djurs och växters åldrar och på så vis ta dig fram genom spännande nivåer.

Ingen vanlig saga: I denna tragiska berättelse om förlust och personliga insikter måste Kiara bestämma sig för om hon tänker använda sina nya krafter för att möta sina inre demoner eller fly från dem.

Nya världar att upptäcka: Utforska nya områden med unika växter och djur ju mer du spelar. Varje bana är handritad för att skapa en vacker värld in till minsta pixel.

Gömda samlarobjekt: Upptäck hemliga reliker utspridda i de mest avlägsna vrårna! Kan du hitta alla?

Ageless Original Soundtrack

Lyssna på Ageless originalsoundtrack och upplev de olika landskapen och känslostämningarna i spelet. Ageless soundtrack har komponerats av Elmer Ho Lok Zhan och består av 13 spår som skapats exklusivt för spelet.

Artiklar i denna bunt

HK$ 86.00
Ageless
  Äventyr, Indie
HK$ 48.00
Ageless Original Soundtrack
 
HK$ 134.00
Pris för individuella artiklar:
20%
Samlingsrabatt:
HK$ 107.20
Din kostnad:
HK$ 26.80
Här är vad du sparar genom att köpa denna bunt

Köp Ageless Deluxe Edition

-20%
HK$ 107.20