Belfry står som et fyrtårn for håp og trygghet blant ruinene etter menneskeheten og City of Numbers, mens monstre lusker hvileløst utenfor bymurene. Du er en Ace, gjenfødt fra ånderiket med ferdighetene og pågangsmotet som kreves for å beskytte folket i Belfry.
Alle anmeldelser:
Ingen brukeranmeldelser
Utgivelsesdato:
10. sep. 2024
Utvikler:

Logg inn for å legge til på ønskelisten, følge eller ignorere

Spill med tidlig tilgang

Få umiddelbar tilgang og spill med en gang; bli involvert i spillet mens det utvikles.

Merk: Dette spillet med tidlig tilgang er ikke ferdig og vil muligens endres ytterligere. Hvis du ikke føler for å spille dette spillet slik det er akkurat nå, burde du vente for å se om spillet utvikles videre. Les mer

Hva utviklerne har å si:

Hvorfor tidlig tilgang?

«Hvis det er én ting som har vært viktig for oss, helt siden vi begynte å jobbe påBanner Saga, så er det å få med oss spillerne på reisen. Vi har alltid fokusert på at spillerne skal få tilgang til tidlige versjoner og gir tilbakemeldinger på det vi lager. Selv om dette er et annet spill, har ikke filosofien vår endret seg.

Towerborne er det største prosjektet vi noen gang har påtatt oss, og vi trenger dere mer enn noensinne. Det startet som et spill vi kunne spille med familie og venner, men når det kommer til stykket, handler det om dere – spillerne våre. Vi mener at å lage det kuleste, morsomste og mest engasjerende spillet er en prosess som må skje med deg, og ikke bare for deg.

Tidlig tilgang gir oss (Stoic) og deg muligheten til å forbedre spillet, utvide verdenen og finjustere det nye spillet så det kan bli en givende opplevelse i mange år. Det er dere som spiller spillet dag ut og dag inn, så hjelp oss med å gjøre det så bra det kan bli!»

Hvor lenge antas det at dette spillet vil være i tidlig tilgang?

«Målet vårt er å lansere spillet når det er klart. I denne tidlige versjonen kan du forvente en tidlig tilgang-historie, massevis av fiender, utstyr å finne og fire klasser å velge mellom.

Spillere kan forvente titalls timer med spilling, som kommer til å utvides i løpet av tidlig tilgang etter hvert som vi legger til nye ekspedisjoner, farenivåer, fiender, legendariske gjenstander og flere systemer!

Det er mye mer vi gleder oss til å legge til, men det er viktig for oss å se hvordan spillerne reagerer på spillet. Vi skal holde oss i tidlig tilgang lenge nok til å balansere, finjustere og polere opplevelsen.»

Hvordan er det planlagt at fullversjonen skal være forskjellig fra versjonen i tidlig tilgang?

«Dette er det viktigste du må vite før du kjøper: Når vi går ut av tidlig tilgang, blir Towerborne utgitt som et free-to-play live-spill.

Vent, så hvorfor er det ikke gratis å spille nå??
Det er ganske enkelt – den beste free-to-play versjonen er avhengig av tilbakemeldinger og hva spillerne ønsker å se. Derfor ønsker vi velkommen til de som ønsker å lage noe sammen med oss – for å hjelpe oss med å gjøre Towerborne til det beste spillet det kan bli før fullversjonen lanseres.

Stoic har et spesielt forhold til spillerne. Banner Saga ble til fordi dere trodde på og investerte i oss, og selv om studioet, ambisjonene og kapasiteten vår har vokst, ønsker vi å hedre dette spesielle forholdet. Med Towerborne kan vi tilby et tidlig-tilgang-spill vi mener er morsomt og som vi vet vil bli bedre – på grunn av de spillerne som velger å være aktive deltakere i fellesskapet som engasjerer seg i å forme hvordan Towerborne blir ved lansering. Vi vil ha deg med på turen!

Husk å lese avsnittet Vil spillet ha forskjellig pris under og etter tidlig tilgang, hvor vi diskuterer etikken og filosofien bak overgangen til free-to-play!»

Hva er nåværende tilstand for versjonen i tidlig tilgang?

«Målet vårt er å lansere spillet når det er klart. I denne tidlige versjonen får du oppleve en tidlig tilgang-historie med funksjoner vi ønsker å teste og videreutvikle sammen med spillerne.
Tidlig tilgang-versjonen inkluderer:
● 4 klasser som du kan bytte mellom når som helst (unntatt midt i kampen)
○ Ildhausen som bruker stridsklubber
○ Vokteren som bruker sverd og skjold
○ Fjellneven som bruker stridshansker
○ Mørkeblad som bruker dolker
● 4 farenivåer å ta seg gjennom, og flere kommer til etter hvert.
● Hundrevis av oppdagelsesoppdrag å kjempe gjennom og låse opp
● 13 ekspedisjoner (gjenspillbare dungeon-liknende utfordringer) med mange bosser og et bredt utvalg av utfordrende kapteiner å beseire.
● Massevis av utstyr og våpen å finne og utruste
● Et utall utstyrforsterkere som modifiserer klasseoppbyggingen
Spillere kan forvente 30–60 timer med spilling som blir utvidet i løpet av tidlig tilgang-perioden, etter hvert som vi legger til nye ekspedisjoner, farenivåer, fiender, legendariske gjenstander og systemer!

VÆR OPPMERKSOM PÅ: Spillet kommer til å FULLSTENDING NULLSTILLES flere ganger, blant annet ved overgangen fra tidlig tilgang til lanseringen av fullversjonen!

Dette er viktig når vi implementerer nye og oppdaterte systemer og forbedrer innholdet og utviklingen av Towerborne. Vi ønsker å la deg ha det gøy og ødelegge ting uten å måtte bekymre deg for mye. Dette påvirker ikke eksklusive gjenstander fra grunnleggerpakken.»

Vil spillet være priset annerledes under og etter tidlig tilgang?

«Towerborne selges for en fast pris under tidlig tilgang. Hvis du blir en grunnlegger ved å kjøpe en grunnleggerpakke, får du tilgang til Towerborne i tidlig tilgang, og med din hjelp kommer vi til å finjustere spillet på veien mot free-to-play fullversjonen.
Vi vil gjerne understreke at Stoic har forpliktet seg til følgende:
● For å spille under Early Access må spillerne kjøpe en grunnleggerpakke.
○ Som grunnlegger spiller du en avgjørende rolle i å gi liv til visjonen vår om en levende og oppslukende verden. Med din hjelp kan vi skape en opplevelse som vil begeistre og underholde i mange år fremover.
○ Som grunnlegger får du en gjenstand hver måned når du logger inn under
tidlig tilgang, som belønning for støtten, sånn at spillopplevelsen din kan bli enda bedre.
● Når Towerborne forlater tidlig tilgang, blir det free-to-play.
● ALLE oppdateringer vil være gratis for både tidlig tilgang og gratisspillere, og spillinnhold vil ALDRI være låst bak betalt DLC.
○ Våpen, utstyr eller andre måter å bli sterkere på vil aldri ligge bak en betalingsmur. Vi kommer til å selge spennende kosmetikk og praktiske bruksgjenstander, men disse kommer ikke til å påvirke hvor sterk du er.»

Hvordan planlegger dere å involvere samfunnet i utviklingsprosessen?

«Som vi har gjort tidligere, fokuserer vi på å spille sammen med og lytte til deg, spilleren. I tillegg til Discord, hvor vi er sammen med og kommuniserer med dere, kommer vi også til å sende grunnleggerne spesielle spørreundersøkelser, innlegg og annen informasjon
regelmessig. Når det er sagt, er det viktigste at vi er aktive på disse stedene og kommuniserer med dere.

Vi kan selvfølgelig ikke implementere absolutt alle forslagene, men å finne de beste ideene er viktig og krever at vi har rom til å gjøre det sammen. Dine tanker og ønsker kommer til å legge føringer for hvordan vi oppdaterer og forbedrer spillet.
Dette er et langsiktig og levende spill, og vi ønsker å etablere kommunikasjon med deg tidlig!»
Les mer

Kommer 10. sep. 2024

Dette spillet skal etter planen låses opp om ca. 2 dager

Forhåndskjøp Towerborne: Silver Founder's Pack

Inkluderer 2 produkt: Towerborne, Towerborne: Silver DLC

Towerborne
Towerborne: Silver DLC

Forhåndskjøp Towerborne: Gold Founder's Pack PAKKE (?)

Inkluderer 2 produkt: Towerborne: Gold DLC, Towerborne: Silver Founder's Pack

HK$ 268.00
 
Vis alle diskusjoner

Rapporter feil og legg igjen tilbakemeldinger for dette spillet på diskusjonssiden

Kjøp grunnleggerpakken og legg ut på eventyr i Towerborne!


Som grunnlegger er du avgjørende for å virkeliggjøre visjonen vår om en dynamisk og engasjerende verden. Støtten din hjelper oss med å skape en opplevelse som vil begeistre og underholde i mange år fremover. Vi er takknemlige for at du tror på Towerborne og er med på denne reisen. Takk for at du er en viktig del av fellesskapet vårt!

Towerborne tidlig tilgang

Vi har gleden av å kunngjøre at Towerborne kommer til tidlig tilgang på Steam 10. september! Denne milepælen lar oss dele spillet med deg og forbedre det ved hjelp av dine tilbakemeldinger.
Innspillene dine er avgjørende for Towerbornes fremtid og hjelper oss med å forbedre alle delene av spillet. I løpet av tidlig tilgang kommer vi til å lansere nye biomer, spennende bosskamper og progresjonssystemer som videreutvikles. Grunnleggerne kommer til å være avgjørende for hvordan vi prioriterer å legge til nye systemer og opplevelser i Towerborne. Vi gleder oss til å se hva dere liker best, og hvilke endringer som er mest interessante for spillerne. Takk for at du er en viktig del av fellesskapet vårt og bidrar til utviklingen av Towerborne! Reisen vår kommer til å gjøre Towerborne rikere og mer engasjerende. Tidlig tilgang varer til 2025 og lar oss utvikle et morsomt og unikt spill med din hjelp. Takk for at du er med på dette eventyret!

Fremtidig forretningsmodell

Etter tidlig tilgang går Towerborne over til en free-to-play-modell. Spillet vil være gratis, men det vil være mulig å kjøpe innhold i spillet. Dette skal være valgfritt, slik at ingen store spillfordeler er knyttet til å bruke penger. På denne måten kan vi fortsette utviklingen og tilby nytt innhold jevnlig. Vi har forpliktet oss til en gratis spillmodell for Towerborne, med valgfri kjøp i spillet som ikke gir store spillfordeler. Towerborne er ikke gratis å spille akkurat nå, men det vil det bli når vi går ut av tidlig tilgang. På denne måten sørger vi for at kjerneinnholdet i spillet holdes tilgjengelig for alle spillere. Vi kommer til å være åpne om priser og funksjoner frem mot den endelige utgivelsen, for å sørge for en rettferdig og underholdende opplevelse. I løpet av tidlig tilgang kommer vi til å innføre betalingssystemer for å etablere et bærekraftig fotfeste. Grunnleggere har en avgjørende rolle i utviklingen av spillet og kan påvirke utviklingen direkte. Din støtte under tidlig tilgang hjelper oss med å utvikle et spill som skaper engasjement i fellesskapet og som holder over tid.

Towerborne-grunnleggerpakker

Ved å kjøpe en Towerborne-grunnleggerpakke får du tidlig tilgang til spillet sammen med en haug av fordeler!
Hva betyr dette for deg: Som grunnlegger er du med på utviklingen av spillet, får unike belønninger og en spesiell status gjennom hele Towerborne-reisen. Din støtte er avgjørende for å utvikle et morsomt og engasjerende spill for alle.

Towerborne-grunnleggerpakke – sølv
Tidlig tilgang til Towerborne
  • Tidlig tilgang til Towerborne lar deg spille spillet før det lanseres for fullt, og gir deg muligheten til å påvirke utviklingen med tilbakemeldinger.
Longship-kosmetikksett – eksklusivt for grunnleggere
  • Longship-kosmetikksettet byr på unike visuelle detaljer til figuren din, som viser statusen din som grunnlegger.
Valhalla Iska Umbra utseende – eksklusivt for grunnleggere
  • Få et skin til umbraene dine: Mystiske åndevesener som forsterker ferdighetene dine og gir nye taktiske muligheter i kamp.
Bellower’s Scream emote – eksklusivt for grunnleggere
  • Bellower's Scream-emoten, et kraftig kamprop, er inkludert i grunnleggerpakken. Denne emoten er et symbol på den modige ånden til oppdagelsesreisende og ble introdusert under tidlig tilgang-fasen av Towerborne.
Månedlig grunnleggerbonus
  • Få en gjenstand hver måned under tidlig tilgang som belønning for støtten, sånn at spillopplevelsen kan bli enda bedre.

Inkluderer: Tidlig tilgang til Towerborne, Longship-kosmetikksett, Valhalla Iska Umbra-skin, Bellower's Scream-emote, månedlig grunnleggerbonus.

Towerborne-grunnleggerpakke – gull
Tidlig tilgang til Towerborne
  • Tidlig tilgang til Towerborne lar deg spille spillet før det lanseres for fullt, og gir deg muligheten til å påvirke utviklingen med tilbakemeldinger.
Longship-kosmetikksett – eksklusivt for grunnleggere
  • Longship-kosmetikksettet byr på unike visuelle detaljer til figuren din, som viser statusen din som grunnlegger.
Valhalla Iska Umbra utseende – eksklusivt for grunnleggere
  • Få et skin til umbraene dine: Mystiske åndevesener som forsterker ferdighetene dine og gir nye taktiske muligheter i kamp.
Bellower’s Scream emote – eksklusivt for grunnleggere
  • Bellower's Scream-emoten, et kraftig kamprop, er inkludert i grunnleggerpakken. Denne emoten er et symbol på den modige ånden til oppdagelsesreisende og ble introdusert under tidlig tilgang-fasen av Towerborne.
Månedlig grunnleggerbonus
  • Få en gjenstand hver måned under tidlig tilgang som belønning for støtten, sånn at spillopplevelsen kan bli enda bedre.
Månedlig premium grunnleggerbonus
  • Få en premium gjenstand hver måned under tidlig tilgang som belønning for støtten, sånn at spillopplevelsen kan bli enda bedre.
Jarlborn kosmetikksett – eksklusivt for grunnleggere
  • Jarlborn kosmetikksett byr på unike visuelle detaljer, lar deg tilpasse karakteren din enda mer og viser at du er engasjert i Towerborne.
Berserker Pox, Raider Sten, og Marauder Morberry Umbra-skins – eksklusivt for grunnleggere
  • Få tre skins til umbraene dine – mystiske åndevesener som forsterker ferdighetene dine og gir nye taktiske muligheter i kamp.


Inkluderer: Tidlig tilgang til Towerborne, Longship-kosmetikksett, Valhalla Iska Umbra-skin, Bellower's Scream-emote, månedlig grunnleggerbonus, månedlig premium grunnleggerbonus, Jarlborn-kosmetikksett, Berserker Pox, Raider Sten, og Marauder Morberry Umbra-skins.

Bli med i Discorden vår



Ikke gå glipp av Towerbornes offisielle Discord via lenken på de sosiale mediene våre!

Om dette spillet





Klokketårnet står som en ledestjerne av håp og trygghet blant restene av menneskeheten og ruinene av Befolkningens by, mens monstrene lusker rett utenfor murene. Du er et ess, gjenfødt fra åndeverdenen med ferdighetene, motet og viljestyrken til å beskytte folket i Klokketårnet. Med åndevenner som slåss sammen med deg, er du skjebnebestemt til å kjempe.

Kan du bli esset menneskeheten trenger for å overleve? Få svaret i Towerborne, det nyeste actioneventyrspillet fra Stoic, studioet bak den prisvinnende Banner Saga-trilogien.

Dra på eventyr sammen





Våg deg ut av Klokketårnet alene eller sammen med opptil tre andre ess* for å bekjempe skrekken som omgir tårnet. Du er uansett ikke alene. Ess kan rekruttere umbra-følgesvenner som blir med dem i kamp, og gir tilgang til forsterkede ferdigheter og unike evner tilknyttet hver ånd. Når du har kjempet deg forbi fiendene, kan du komme tilbake til Klokketårnet for å levere inn oppdrag, smi om utstyr og mye mer.

Tross villmarken





Towerborne er designet med spillervalg i bakhodet. Form esset ditt med flere tilpasningsmuligheter for utseende, utstyr og våpen. Tilpass spillopplevelsen når som helst ved å justere farenivået etter hvert som du begir deg ut i villmarken. Finn og bruk kraftige våpen med unike spesialteknikker fra en av fire stilarter: stridsklubber, stridshansker, dobbeltdolker og sverd og skjold. Miks og match for å forme esset ditt!

Fortsett kampen





Med et verdenskart i stadig utvikling og sesongbasert innhold går esset ditt aldri tom for områder å utforske og fiender å beseire. Towerborne-sesonger fortsetter historien om Klokketårnet med nye fiender å kjempe mot, nye regioner å oppdage, nye evner å mestre og historier å avdekke (tilgjengelig etter hvert som de lanseres).

Systemkrav

    Minimum:
    • Krever en 64-biters prosessor og operativsystem
    • OS: Win 10 64bit | Win 11 64bit
    • Prosessor: Quad Core 3.2 GHz
    • Minne: 8 GB RAM
    • Grafikk: GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 590
    • DirectX: Versjon 11
    • Nettverk: Bredbåndstilkobling
    • Lagring: 25 GB tilgjengelig plass
    • Tilleggsmerknader: 1080p native resolution. Low-Medium graphics settings. 30-60fps. Controller recommended.
    Anbefalt:
    • Krever en 64-biters prosessor og operativsystem
    • OS: Win 10 64bit | Win 11 64bit
    • Prosessor: Quad Core 3.4 GHz
    • Minne: 16 GB RAM
    • Grafikk: GeForce RTX 2070 / AMD Radeon RX 5700 XT
    • DirectX: Versjon 11
    • Nettverk: Bredbåndstilkobling
    • Lagring: 25 GB tilgjengelig plass
    • Tilleggsmerknader: 1080p native resolution. High-Epic graphics settings. 60fps. Controller recommended.
Det finnes ingen anmeldelser av dette produktet

Du kan skrive en egen anmeldelse for å dele erfaringen din med samfunnet. Bruk området over kjøpeknappene på denne siden for å skrive en anmeldelse.