Kan du bli den som mänskligheten behöver för att överleva? Ta reda på det i Towerborne, det senaste actionäventyrsspelet skapat av Stoic, studion bakom den prisbelönta Banner Saga-trilogin.
Alla recensioner:
Inga användarrecensioner
Utgivningsdatum:
10 sep, 2024
Utvecklare:
Utgivare:

Registrera dig för att lägga till denna artikel i din önskelista eller ignorera den.

Early Access-spel

Få omedelbar tillgång och börja spela; bli inblandad i detta spel medan det utvecklas.

Notera: Detta Early Access-spel är inte färdigt och skulle kunna ändras ytterligare. Om du inte känner för att spela spelet i sin nuvarande form bör du vänta för att se om spelet fortsätter utvecklas mer. Läs mer

Vad utvecklarna har att säga:

Varför Early Access?

“Ända sedan vi började utveckla Banner Sagahar det alltid varit viktigt för oss att ta med spelarna på resan. Vi har alltid värdesatt att kunna ge spelarna åtkomst till tidiga versioner så att vi kan få feedback på det vi utvecklar. Det är inte samma spel längre, men filosofin är densamma.

Towerborne är det största spelet vi någonsin har tagit oss an, och vi behöver er mer än någonsin. Vi försöker göra ett spel som vi kan spela med våra nära och kära, men i slutändan gäller det ju att göra er – våra spelare – nöjda. För att kunna utveckla det coolaste, roligaste och mest spännande spelet tror vi att vi måste bygga det med er, inte bara åt er.

Early Access ger oss – alltså vi på Stoic och er – möjligheten att förbättra spelet, bygga ut världen och finjustera spelet så att det håller i flera år framöver. Det är ni som ska spela det dag efter dag, så hjälp oss att göra rätt!”

Ungefär hur länge kommer det här spelet att vara i Early Access?

“Målet är att släppa spelet när det är färdigt. I den tidiga versionen kan ni förvänta er en Early Access-berättelse, massvis med fiender, utrustning att hitta och 4 fullständiga spelarklasser att välja mellan.

Ni kan förvänta er dussintals timmars speltid som kommer att utökas under Early Access i takt med att vi lägger till nya expeditioner, faronivåer, fiender, legendariska föremål och fler system!

Det finns mycket mer vi vill lägga till, men det är viktigt att se hur ni spelare tar emot spelet först. Vi kommer att ligga kvar i Early Access länge nog att justera, balansera och polera upplevelsen.”

Hur är det tänkt att den fullständiga versionen ska skilja sig från versionen i Early Access?

“Okej, här är det viktigaste du borde veta innan du köper tillträde: När vi lämnar Early Access kommer Towerborneatt släppas som gratisspel (free to play).

Jaha, men varför är det inte gratis nu då?!
Tja, för att vi behöver feedback innan vi kan göra ett bra gratisspel, och då vill vi veta vad ni spelare vill se. Vi vill välkomna alla som vill vara med och bygga med oss – för att hjälpa oss göra Towerborneså bra det kan bli innan vi slår upp portarna.

Vi på Stoic har ett särskilt förhållande till våra spelare. Banner Saga föddes för att ni trodde på och investerade i oss. Vår studio, våra ambitioner och våra möjligheter har växt, men vi brinner för att hedra den här speciella relationen. Med Towerborne kan vi släppa ett Early Access-spel som vi tycker är roligt, och som vi vet kommer att bli bättre – tack vare alla spelare som väljer att vara med i en aktiv gemenskap som engagerar sig för att forma Towerborne till den produkt vi vill leverera. Vi vill ha med er på åkturen!

Var även snälla och läs avsnittet Kommer spelet att prissättas olika under och efter Early Access, där vi diskuterar vår etiska filosofi runt beslutet att satsa på gratisspelsmodellen!”

Hur är det nuvarande läget i versionen med Early Access?

“Målet är att släppa spelet när det är färdigt. I den tidiga versionen får du uppleva en Early Access-berättelse och funktioner vi vill prova och bygga med spelarna.
Early Access-lanseringen kommer att innehålla:
● 4 klasser, som man kan växla mellan när som helst under spelets gång (utom mitt i strid)
○ Pyroklasten, som används stridsklubbor
○ Väktaren, som använder svärd och sköld
○ Stenbrytaren, som används stridshandskar
○ Skugghuggaren, som använder dolkar
● 4 faronivåer att klara, med planer på att släppa fler när vi kan.
● Hundratals upptäcktsuppdrag att låsa upp
● 13 expeditionsuppdrag (omspelbara grottliknande strider) med flera bossar och diverse svåra löjtnanter.
● Massvis med utrustning och vapen att hitta och använda
● Många kristaller som man kan modifiera sin klass med
Räkna med 30–60 timmars speltid, som kommer att växa under Early Access-perioden i takt med att vi lägger till fler expeditioner, faronivåer, fiender, legendariska föremål och system!

Obs! Spelet kommer att ha ett antal FULLSTÄNDIGA NOLLSTÄLLNINGAR, varav en sker i övergången från Early Access till gratislanseringen!

Det är något vi måste göra när vi implementerar nya och uppdaterade system för att förbättra innehållet och spelförloppet i Towerborne. Vi vill låta er ha kul och ha sönder saker utan att behöva oroa er allt för mycket. Det här kommer inte att påverka de grundarpaketsexklusiva föremålen.”

Kommer spelet att prissättas annorlunda under och efter Early Access?

“Towerborne säljs till ett fast pris under Early Access. När du köper ett grundarpaket och får grundarstatus belönas du med tidig tillgång till Towerborne, och med din hjälp kan vi finjustera spelet på vägen mot den riktiga gratislanseringen.
Vi vill passa på att nämna att Stoic skriver under på följande:
● För att spela under Early Access måste man köpa ett grundpaket.
○ Som grundare hjälper du oss att förverkliga en dynamisk och spännande värld. Med ditt stöd kan vi skapa en upplevelse som fångar och underhåller i flera år framöver.
○ Som grundare får du ett föremål varje månad som du loggar in under Early Access som tack för ditt stöd och för att förbättra din spelupplevelse.
● När Towerborne lämnar Early Access övergår det till att vara ett gratisspel.
● ALLA uppdateringar kommer att vara gratis för både Early Access- och gratisspelare och INGA spelinslag kommer att låsas bakom betalt DLC.
○ Vapen, utrustning och kraftframsteg läggs aldrig bakom någon betalvägg. Vi kommer att sälja spännande anpassningar och praktiska föremål, men de kommer aldrig att påverka kraftframsteg.”

Hur planerar ni att involvera gemenskapen i er utvecklingsprocess?

“Precis som förut fokuserar vi på att spela med och lyssna på dig, spelaren. Utöver vår Discord-server, där vi umgås och pratar med er, kommer vi att skicka ut regelbundna enkäter, inlägg och annan information till våra grundare. Med det sagt är det viktigaste att vi är aktiva på de här platserna pratar med er.

Vi kan naturligtvis inte göra verklighet av alla förslag vi får, men för att hitta de bästa idéerna måste vi göra det tillsammans. Era tankar och önskemål kommer att leda oss i arbetet med att förbättra spelet.
Det här är ett levande långtidsprojekt och vi vill öppna upp kommunikationen med er redan från första början!”
Läs mer

Kommer 10 sep, 2024

Det här spelet blir upplåst om ungefär 2 dagar

Förköp Towerborne: Silver Founder's Pack

Innehåller 2 artiklar: Towerborne, Towerborne: Silver DLC

Towerborne
Towerborne: Silver DLC

Förköp Towerborne: Gold Founder's Pack SAMLING (?)

Innehåller 2 artiklar: Towerborne: Gold DLC, Towerborne: Silver Founder's Pack

HK$ 268.00
 
Se alla diskussioner

Rapportera buggar och lämna synpunkter för detta spel i diskussionsforumet

Köp ett grundarpaket och påbörja ditt äventyr i Towerborne!


Som grundare hjälper du oss förverkliga vår vision om en dynamisk och gripande värld. Med ditt stöd kan vi skapa en upplevelse som fångar och underhåller i flera år framöver. Vi tackar för din tro på Towerborne och ditt engagemang för resan. Tack för ditt bidrag till communityn!

Towerborne i Early Access

Det är vårt stora nöje att meddela att Towerborne släpps i Early Access på Steam den 10 september! Den här milstolpen låter oss dela spelet med er och utveckla det baserat på er feedback.
Era insikter är en viktig pusselbit i utformningen av Towerbornes framtid och låter oss förfina och förbättra alla delar av spelet. Under Early Access kommer vi att släppa nya ekosystem, spännande bossar och framstegssystem i ständig utveckling. Grundarna spelar en nyckelroll i hur vi prioriterar vad som ska implementeras i Towerborne. Vi ser fram emot att höra vad ni gillar mest och vilka ändringar ni helst vill se. Tack för ert bidrag till communityn och Towerbornes utveckling! Vår resa tillsammans kommer att göra Towerborne mer givande och gripande. Early Access pågår till 2025 för att vi ska få tid på oss att bygga ett roligt och unikt spel med er hjälp. Tack för att ni vill följa med på äventyret!

Framtida affärsmodell

Efter Early Access kommer Towerborne att övergå till en gratismodell, så kallat free-to-play. Spelet kommer att vara gratis att spela, men med frivilliga köp som inte ger något spelövertag. Med den här metoden kan vi arbeta vidare på spelet och erbjuda nytt innehåll regelbundet. Vi tror starkt på Towerborne som gratisspel och att de frivilliga köpen inte ska ge något betydande övertag. I dagsläget är Towerborne inget gratisspel, men det blir det när vi lämnar Early Access. Den här metoden ser till att själva grundspelet är tillgänglig för alla. Vi kommer att vara transparenta med prissättningen och funktionerna på vägen mot lanseringen av fullversionen för att göra spelupplevelsen rättvis och rolig för alla. Under Early Access kommer vi att introducera ett butikssystem för att skapa en hållbar grund. Grundarna spelar en viktig roll i utformningen av spelets framtid och får ett stort inflytande på spelets utveckling. Ert stöd under Early Access hjälper oss bygga ett spel som tas emot väl av communityn och håller länge.

Towerbornes grundarpaket

Genom att köpa ett av Towerbornes grundpaket får du tidig tillgång till spelet och massvis med förmåner!
Vad det innebär för dig: Som grundare kan du vara med och forma spelets utveckling, få unika belöningar och en särskild status under resan genom Towerborne. Ditt stöd är avgörande för att vi ska kunna skapa ett roligt och engagerande spel för alla.

Silvergrundarpaket
Tidig tillgång till Towerborne
  • Med tidig tillgång till Towerborne kan du spela spelet innan det släpps och lämna feedback för att påverka spelets utveckling.
Longship Kosmetisktset – grundarexklusivt
  • Det Longship Kosmetisktset ger unika visuella förbättringar till din karaktär och visar din status som grundare.
Valhalla Iska Umbra utseendet – grundarexklusivt
  • Få ett utseende till din umbra, ett mystiskt väsen som förbättrar dina förmågor och ger dig fler taktiska alternativ i strid.
Bellower's Scream Emoten – grundarexklusiv
  • Bellower's Scream Emoten är ett kraftfullt stridsvrål som ingår i grundarpaketet. Emoten symboliserar utforskarens djärva natur och introducerades under Towerbornes Early Access-fas.
Månatlig grundarbonus
  • Få ett föremål varje månad under Early Access som tack för ditt stöd och för att sätta guldkant på din spelupplevelse.

Innehåll: Tidig tillgång till Towerborne, Longship Kosmetisktset, Valhalla Iska Umbra utseendet, Bellower's Scream Emoten och månatlig grundarbonus.

Guldgrundarpaket
Tidig tillgång till Towerborne
  • Med tidig tillgång till Towerborne kan du spela spelet innan det släpps och lämna feedback för att påverka spelets utveckling.
Longship Kosmetisktset – grundarexklusivt
  • Det Longship Kosmetisktset ger unika visuella förbättringar till din karaktär och visar din status som grundare.
Valhalla Iska Umbra utseendet – grundarexklusivt
  • Få ett utseende till din umbra, ett mystiskt väsen som förbättrar dina förmågor och ger dig fler taktiska alternativ i strid.
Bellower's Scream Emoten – grundarexklusiv
  • Bellower's Scream Emoten är ett kraftfullt stridsvrål som ingår i grundarpaketet. Emoten symboliserar utforskarens djärva natur och introducerades under Towerbornes Early Access-fas.
Månatlig grundarbonus
  • Få ett föremål varje månad under Early Access som tack för ditt stöd och för att sätta guldkant på din spelupplevelse.
Månatlig premiumgrundarbonus
  • Få ett premiumföremål varje månad under Early Access som tack för ditt stöd och för att sätta guldkant på din spelupplevelse.
Kosmetisktset Jarlborn – grundarexklusivt
  • Det kosmetisktset Jarlborn ger unika visuella förbättringar till din karaktär och visar att du brinner för Towerborne.
Umbra utseendena Berserker Pox, Raider Sten, och Marauder Morberry. – grundarexklusiva
  • Få tre utseenden till dina umbror, mystiska väsen som förbättrar dina förmågor och ger dig fler taktiska alternativ i strid.



Innehåll: Tidig tillgång till Towerborne, Longship Kosmetisktset, Valhalla Iska Umbra utseendet, Bellower's Scream Emoten, månatlig grundarbonus, månatlig premiumgrundarbonus, Jarlborn Kosmetisktset och Umbra utseendena Berserker Pox, Raider Sten, och Marauder Morberry.

Besök oss på Discord



Anslut till den officiella Discord-servern för Towerborne via länken bland länkarna till våra sociala medier!

Om detta spel





Klocktornet står som en hoppets och trygghetens symbol bland ruinerna av mänskligheten och Siffrornas stad medan monster lurar utanför murarna. Du är ett ess, pånyttfödd från andesidan med färdigheterna, modet och beslutsamheten att skydda klocktornets invånare. Vid din sida har du andar som kämpar för dig i strid.

Kan du bli esset mänskligheten behöver för att överleva? Ta reda på det i Towerborne, det senaste actionäventyrsspelet från Stoic, studion bakom den prisbelönta Banner Saga-trilogin.

Gå på äventyr tillsammans





Lämna klocktornet ensam eller med upp till tre andra ess* för att bekämpa hotet som omger er. Vad du än väljer är du inte ensam – ess kan nämligen rekrytera umbror som hjälper dem i strid med förbättringar och unika förmågor per ande. När du besegrat fienderna kan du återvända till klocktornet för att få betalt, smida om utrustning med mera.

Ge dig ut i naturen





Towerborne är designat med spelarens frihet i åtanke. Skapa ett ess och skräddarsy stilen, utrustningen och vapnen. Anpassa spelupplevelsen när som helst genom att byta faronivå när du ger dig ut i vildmarken. Hitta och använd kraftfulla vapen med unika specialattacker från fyra stilar: svärd och sköld, stridsklubbor, stridshandskar och dubbla dolkar. Hitta en kombination som funkar för dig och gör ditt ess unikt!

Fortsätt kampen





Med en ständigt växande karta och säsongsinnehåll får ditt ess aldrig slut på områden att utforska och fiender att besegra. Säsongerna i Towerborne fortsätter berättelsen om klocktornet genom att introducera nya fiender, regioner, förmågor och historier (tillgängliga i takt med att de släpps).

Systemkrav

    Minimum:
    • Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
    • OS: Win 10 64bit | Win 11 64bit
    • Processor: Quad Core 3.2 GHz
    • Minne: 8 GB RAM
    • Grafik: GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 590
    • DirectX: Version 11
    • Nätverk: Bredbandsanslutning
    • Lagring: 25 GB ledigt utrymme
    • Ytterligare anmärkningar: 1080p native resolution. Low-Medium graphics settings. 30-60fps. Controller recommended.
    Rekommenderade:
    • Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
    • OS: Win 10 64bit | Win 11 64bit
    • Processor: Quad Core 3.4 GHz
    • Minne: 16 GB RAM
    • Grafik: GeForce RTX 2070 / AMD Radeon RX 5700 XT
    • DirectX: Version 11
    • Nätverk: Bredbandsanslutning
    • Lagring: 25 GB ledigt utrymme
    • Ytterligare anmärkningar: 1080p native resolution. High-Epic graphics settings. 60fps. Controller recommended.
Det finns inga recensioner för denna produkt

Du kan skriva din egen recension för den här produkten för att dela din upplevelse med gemenskapen. Använd området ovanför köpknapparna på den här sidan för att skriva din recension.