Çan Belfry, yitmiş insanlıktan geriye kalan harabelerin ortasında umudun ve emniyetin bir simgesi olarak duruyor. Sen ruhlar diyarından geri dönüp küllerinden yeniden doğmuş bir Ace. Çan Kulesine sığınmış halkı koruyabilmek için gereken beceriye, cesarete ve azme de ziyadesiyle sahipsin.
Bütün İncelemeler:
Kullanıcı incelemesi bulunmuyor
Çıkış Tarihi:
10 Eyl 2024
Geliştirici:
Yayıncı:

Bu öğeyi istek listenize eklemek, takip etmek veya yok sayıldı olarak işaretlemek için giriş yapın

Erken Erişim Oyunu

Hemen erişim sağlayın ve oynamaya başlayın; oyun gelişirken siz de içinde olun.

Not: Erken Erişim aşamasında olan bu oyun geliştirme boyunca önemli ölçüde değişebilir ya da değişmeyebilir. Eğer oyunu bu aşamada oynamak için çok hevesli değilseniz oyunun geliştirilme sürecinde ilerlemesini beklemek isteyebilirsiniz. Daha fazla bilgi edinin.

Geliştirici ürün hakkında ne diyor:

Neden Erken Erişim?

"Banner Sagaüzerinde çalışmaya başladığımız andan beri bizim için önem arz eden yegane şey tüm oyuncuları bu macera etrafında bir araya getirmekti. Oyunculara oyunun erken sürümünü sunarak yapmakta olduğumuz iş hakkında geri bildirim almaya her zaman önem verdik. Geliştirdiğimiz oyun değişse de bu anlayışımız hiç değişmedi.

Towerborne, şimdiye dek kalkıştığımız en büyük işlerden biri olduğu için hepinize her zamankinden çok ihtiyacımız var. Dostlarımız ve ailemizle oynayabileceğimiz bir oyun yaratma amacıyla bu yola çıkmış olsak da neticede bu oyunu sizler gibi değerli oyuncularımız için yarattık. Bizim için gelmiş geçmiş en havalı, en eğlenceli ve en heyecan verici oyunu yaratabilmek demek bu işi sadece sizin için değil, sizinle birlikte yapmak demek.

Erken Erişim süreci sayesinde Stoic ekibi olarak bizler, oyuncularımızla birlikte oyunu geliştirmek, oyun evrenini genişletmek ve en yeni oyunumuzu akıllara kazınacak bir deneyim hâline getirmek için gerekli ufak değişiklikleri yapabileceğiz. Oyunumuzu her gün sabahtan akşama kadar oynayan kişiler olarak işleri rayına oturtmamıza yardımcı olun!"

Bu oyun ne kadar süre için Erken Erişim'de olacak?

"Hedefimiz oyunu hazır olduğunda çıkarmak. Oyunun bu erken sürümünde; bir erken erişim hikâyesi, bolca düşman, keşfedilecek zırhlar ve aralarından seçilebilecek 4 farklı oyuncu sınıfı bulunuyor.

Yeni Grup Görevleri, Tehlike Seviyeleri, düşmanlar, Efsanevi eşyalar ve daha pek çok sistem eklenince Erken Erişim boyunca oynanış süresi giderek artacak, hazır olun!

Eklemek istediğimiz daha çok şey var ancak öncelikle oyuncuların tepkisi görmeliyiz. Oyun deneyimini iyileştirmek, dengelemek ve son hâline getirmek için Erken Erişim sürecini olabildiğince uzun tutacağız."

Erken Erişim versiyonunun tam versiyonundan ne kadar farklı olması planlanıyor?

"Pekâlâ, oyunu almadan önce bilmeniz gereken önemli birkaç hususa göz atalım: Erken Erişim süreci bittikten sonra Towerborne, çevrim içi ücretsiz bir oyun olarak çıkış yapacak.

Peki ya madem öyle neden şimdi ücretsiz değil?
Kısaca açıklamak gerekirse kusursuz bir ücretsiz oyun, gelen geri bildirimlerle ve oyuncuların görmek istediği özelliklerle yapılmış olandır. İşte bu sebeple biz de Towerborne'upiyasa sürmeden önce en iyi hâline getirmek için oyunu bizimle beraber inşa etmek isteyenlere bir kapı aralamak istedik.

Stoic, oyuncularıyla her daim etle tırnak gibidir. Banner Saga'yıortaya koyabilmemizin nedeni bize olan inancınız ve desteğinizdi. Stüdyolarımızın, hedeflerimizin ve kapasitemizin büyümesiyle aramızdaki bu güçlü bağın hakkını vermekte kararlıyız. Towerborne ileeğlenceli olduğunu düşündüğümüz bir Erken Erişim oyununu piyasaya süreceğiz. Süreç boyunca da Towerborne'uçıkışından önceki son hâline getirmede bize yardım etmeyi seçen aktif topluluktaki tüm oyuncular sayesinde oyunu iyileştirebileceğimizden eminiz. Bu macerada gelin omuz omuza yürüyelim!

Aynı zamanda lütfen Erken Erişimden sonra oyun fiyatlandırması farklı mı olacak kısmını okuyun. Ücretsiz oyun modeline geçişe dair etik bakış açımızı orada paylaştık!"

Erken Erişim sürümünün şu anki durumu nedir?

"Hedefimiz oyunu hazır olduğunda çıkarmak. Oyunun bu erken sürümünde, bir erken erişim hikâyesi ve oyuncularla birlikte test ve inşa etmek istediğimiz bazı unsurlar bulunuyor.
Erken Erişim sürecinde:
● Savaş ortası hariç oyunun herhangi bir aşamasında istediğin zaman değiştirebileceğiniz 4 Sınıf
○ Savaş Sopası kullanan Ateşsaçan
○ Kılıç ve Kalkan kullanan Nöbetçi
○ Zırhlı Eldiven kullanan Kayakıran
○ Hançer kullanan Gölgesaldıran
● İleride daha fazlasını eklemeyi düşündüğümüz 4 Tehlike Seviyesi.
● Mücadele edip kilidini açmanız gereken yüzlerce Keşif Görevi
● Tekrarlanabilir zindan benzeri karşılaşmalar içeren, sayısız azılı düşmanın ve birçok çetin çavuş düşmanın bulunduğu 13 Grup Görevi.
● Keşfedebileceğiniz ve kuşanabileceğiniz sayısız zırh ve silah
● Sınıf dizilimini değiştirmenizi sağlayacak çok sayıda Aspekt sizleri bekliyor.
Erken Erişim süreci boyunca ekleyeceğimiz yeni Grup Görevleri, Tehlike Seviyeleri, düşmanlar, Efsanevi eşyalar ve sistemlerle 30-60 saat arası bir oynanış süresine hazır olun!

DİKKAT: Oyunda kayıtlarınız birkaç kez TAMAMEN SİLİNEBİLİR. Bunlardan biri de Erken Erişimden ücretsiz çıkışa doğru geçiş esnasında olacak!

Lütfen bunun Towerborne'unilerleyişini sağlamak ve içeriğini geliştirmek için yeni sistemler eklemek ve mevcut sistemleri güncellemek için gerekli olduğunu unutmayın. Kafanıza hiçbir şeyi takmadan etrafı vurup kırarak eğlenmenizi istiyoruz. Yaşanacak silinmelerden Kurucu Paketine özel eşyalar etkilenmeyecek."

Erken Erişim sırasında ve sonrasında oyunun fiyatı değişecek mi?

"Towerborne, Erken Erişim sürecinde belirli bir fiyattan satışa sunulacak. Kurucu Paketini alarak bir Kurucu olduğunuzda Towerborne'uerken erişimde denemeye hak kazanacaksınız.
Desteğiniz sayesinde oyunu tam ve ücretsiz çıkışı için özenle hazırlayacağız.
Bir dakika ayırıp Stoic'in karar kıldığı hususlara bir göz atalım:
● Erken Erişim sürecine dâhil olmak için oyuncular Kurucu Paketini satın almalıdır.
○ Bir Kurucu olarak, canlı ve büyüleyici bir dünya hayalimizi hayata geçirmede büyük rol oynayacaksınız. Destekleriniz sayesinde, uzun yıllar akıllardan silinmeyecek, eğlence dolu bir deneyim yaratabileceğiz.
○ Kurucu olduğunuz için Erken Erişim boyunca süregelen desteğinizin karşılığı olarak ve oyun içi deneyimini iyileştirmek adına
her ay bir eşya sizleri bekliyor.
● Erken Erişim süreci tamamlandıktan sonra Towerborne, ücretsiz olarak oynanabilecek.
● Hem Erken Erişime dâhil olan oyuncular hem de Ücretsiz Sürümü oynayan oyuncular için TÜM güncellemeler ücretsiz olacak ve HİÇBİR oynanış unsuru için herhangi bir DLC satın almak gerekmeyecek.
○ Silahlar, zırhlar veya herhangi bir oyun içi güçlendirme için asla ücret talep edilmeyecek. Göz alıcı kozmetik eşyalar ve el altında olması gereken, olmazsa olmaz eşyaları satışa sunacağız. Ancak bunların hiçbiri güç ilerlemene etki etmeyecek."

Topluluğu, geliştirme sürecine nasıl dahil etmeyi düşünüyorsunuz?

"Geçmişte de yaptığımız gibi oyuncularımızla birlikte oynayacak ve hepinize kulak vereceğiz. Sizlerle takılıp bir araya gelebileceğimiz Discord sunucumuzun yanı sıra Kuruculara yönelik özel anketler sunacak, paylaşımlar yapacak ve diğer bilgileri de düzenli olarak oradan yayınlayacağız. Önemli olan da böyle platformlarda aktif ve sürekli sizlerle iletişimde olmamız.

Pek tabii her gelen yorumu göz önünde bulunduramayız veya her öneriyi yerine getiremeyiz ancak en iyi fikirleri bulabilmek için bir arada olacağız. Oyun hakkındaki hisleriniz ve istekleriniz doğrultusunda oyunu güncelleyip geliştireceğiz. Uzun vadeli ve sürekli değişen canlı bir oyun ortaya koyacağız.
Dolayısıyla oyuncularımızla erkenden bir iletişim kanalına sahip olmak istiyoruz!"
Daha fazlasını oku
Türkçe desteklenmemektedir

Bu ürün sizin dilinizi desteklememektedir. Lütfen satın almadan önce aşağıdaki desteklenen diller listesini gözden geçirin.

10 Eyl 2024 tarihinde çıkacak

Bu oyunun yaklaşık 2 gün sonra erişime açılması planlanmış

Towerborne: Silver Founder's Pack için ön sipariş verin

2 ürün içerir: Towerborne, Towerborne: Silver DLC

Towerborne
Towerborne: Silver DLC

Towerborne: Gold Founder's Pack için ön sipariş verin PAKET (?)

2 ürün içerir: Towerborne: Gold DLC, Towerborne: Silver Founder's Pack

HK$ 268.00
 
Tüm tartışmalara bak

Tartışma forumlarında bu oyunun hatalarını paylaşın ve geri bildirim bırakın

Kurucu Paketini Satın Al ve Towerborne'daki Macerana Hemen Başla!


Bir Kurucu olarak, canlı ve büyüleyici bir dünya hayalimizi hayata geçirmede bize öncülük et. Desteğin sayesinde, uzun yıllar akıllardan silinmeyecek bir deneyim yaratabileceğiz. Bizimle bu yolculuğa çıktığın ve Towerborne'a olan inancın için minnettarız. Topluluğumuzun vazgeçilmez bir parçası olduğun için çok teşekkürler!

Towerborne Erken Erişimde

Towerborne'un 10 Eylül'de Steam'de Erken Erişime gireceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! Bu önemli aşamada oyunu seninle buluşturacağız ve geri bildirimlerin doğrultusunda geliştireceğiz.
Görüşlerin, Towerborne'un geleceğini şekillendirmek ve oyunun her detayını mükemmelleştirmek açısından bizim için büyük önem taşıyor. Erken Erişim süreci boyunca yeni biyomlar, nefes kesen azılı düşman ve gelişen ilerleme sistemleri sunacağız. Towerborne'a yeni deneyimler ve farklı sistemler eklerken önceliklerimizi belirlemede Kurucular kilit bir rol oynayacak. En çok neyi beğeneceğini ve hangi değişikliklerin oyuncu deneyimi iyileştireceğini öğrenmek için sabırsızlanıyoruz. Topluluğumuzun vazgeçilmez bir parçası olduğun ve Towerborne'un gelişimine katkıda bulunduğun için teşekkürler! Birlikte çıkacağımız bu yolculukta Towerborne'u daha dolu dolu ve etkileyici bir deneyim hâline getireceğiz. Erken Erişim süreci 2025 yılına kadar devam edecek ve senin katkılarınla keyifli ve benzersiz bir oyun olarak çıkış yapacak. Bu macerada bize eşlik ettiğin için teşekkürler!

İleriye Dönük İş Modelimiz

Erken Erişim sürecinden sonra Towerborne'u ücretsiz bir oyun olarak piyasaya süreceğiz. Oyun ücretsiz olsa da isteğe bağlı olarak oyun içi satın alımlar yapılabilecek ancak ücretli unsurların oynanış deneyimine büyük etkisi olmayacak. Benimsediğimiz bu yaklaşımla devam eden geliştirme sürecini destekleyecek ve oyuncularımıza sürekli olarak yeni içerikler sunabileceğiz. Towerborne için oynanışa büyük etki etmeyen, oyun içi isteğe bağlı satın alımlar yapılabilen ücretsiz oyun modelini benimsemek konusunda kararlıyız. Towerborne şu anda ücretsiz değil ancak Erken Erişim süreci bittikten sonra öyle olacak. Bu yaklaşımla ana oyun içeriğinin tüm oyunculara erişilebilir olmasını sağlayacağız. Tam sürümün çıkışına yaklaştıkça adil ve keyifli bir deneyim sunmak adına fiyatlandırmayı ve içerikleri şeffaf bir şekilde paylaşacağız. Erken Erişim devam ederken sürdürülebilir bir geliştirme süreci sağlamak adına oyuna parasallaştırma sistemlerini ekleyeceğiz. Kurucular, gelişim sürecine doğrudan katkıda bulunarak oyunun gelişim evresini bizzat yürütecekler. Erken Erişim sürecinde sağlayacağın destekle topluluğun beklentilerini karşılayan, uzun ömürlü bir oyun inşa etmemize olanak tanıyacaksın.

Towerborne Kurucu Paketleri

Towerborne Kurucu Paketini alarak hem oyuna erken erişim sağlayacak hem de çeşitli avantajlardan yararlanacaksın!
Peki ya neyi mi kastediyoruz? Bir Kurucu olarak oyunun gelişim sürecine katkıda bulunacak, eşsiz ödüllere sahip olacak ve Towerborne maceran boyunca özel bir ünvan edineceksin. Desteğin sayesinde tüm oyuncular için keyifli ve sürükleyici bir oyun yaratma imkânı elde edeceğiz.
Gümüş Kurucu Paketi
Towerborne'a Erken Erişim
  • Towerborne Erken Erişimine katılarak oyunu tam sürümü çıkmadan önce oynayabilir, bize sağlayacağın geri bildirimlerle geliştirme sürecine doğrudan katkıda bulunabilirsin.
Longship Kozmetik Seti - Kurucu Paketine Özel İçerik
  • Longship Kozmetik Seti karakterine eşsiz görsel geliştirmeler verir ve Kurucu ünvanını gösterir.
Valhalla Iska Umbra Görünümü - Kurucu Paketine Özel İçerik
  • Savaş sırasında sana çeşitli taktikler sağlayan ve özelliklerini güçlendiren mistik bir ruhani varlık olan Umbra için bir görünüm elde et.
Bellower’s Scream İfadesi - Kurucu Paketine Özel İçerik
  • Kulakları sağır eden savaş narası olan Bellower’s Scream İfadesi de Kurucu Paketine dâhil. Keşif ruhunun korkusuzluğunu gözler önüne seren bu ifade, Towerborne Erken Erişimi sırasında duyuruldu.
Aylık Kurucu Bonusu
  • Erken Erişim boyunca süregelen desteğinin bir karşılığı olarak ve oyun için deneyimini iyileştirmek adına her ay bir eşya seni bekliyor.
Paket İçeriği: Towerborne'a Erken Erişim, Longship Kozmetik Seti, Valhalla Iska Umbra Görünümü, Bellower’s Scream İfadesi, Aylık Kurucu Bonusu.

Altın Kurucu Paketi
Towerborne'a Erken Erişim
  • Towerborne Erken Erişimine katılarak oyunu tam sürümü çıkmadan önce oynayabilir, bize sağlayacağın geri bildirimlerle geliştirme sürecine doğrudan katkıda bulunabilirsin.
Longship Kozmetik Seti - Kurucu Paketine Özel İçerik
  • Longship Kozmetik Seti karakterine eşsiz görsel geliştirmeler verir ve Kurucu ünvanını gösterir.
Valhalla Iska Umbra Görünümü - Kurucu Paketine Özel İçerik
  • Savaş sırasında sana çeşitli taktikler sağlayan ve özelliklerini güçlendiren mistik bir ruhani varlık olan Umbra için bir görünüm elde et.
Bellower’s Scream İfadesi - Kurucu Paketine Özel İçerik
  • Kulakları sağır eden savaş narası olan Bellower’s Scream İfadesi de Kurucu Paketine dâhil. Keşif ruhunun korkusuzluğunu gözler önüne seren bu ifade, Towerborne Erken Erişimi sırasında duyuruldu.
Aylık Kurucu Bonusu
  • Erken Erişim boyunca süregelen desteğinin bir karşılığı olarak ve oyun için deneyimini iyileştirmek adına her ay bir eşya seni bekliyor.
Aylık Premium Kurucu Bonusu
  • Erken Erişim boyunca süregelen desteğinin karşılığı olarak ve oyun için deneyimini iyileştirmek adına her ay bir premium eşya seni bekliyor.
Jarlbone Kozmetik Seti - Kurucu Paketine Özel İçerik
  • Jarlbone Kozmetik Seti, karakterini baştan aşağı özelleştirmen ve Towerborne'a olan bağlılığını göstermen için eşsiz görsel geliştirmeler sunar.
]Berserker Pox, Raider Sten, Marauder MorberryUmbra Görünümleri - Kurucu Paketine Özel İçerik
  • Savaş sırasında sana çeşitli taktikler sağlayan ve özelliklerini güçlendiren mistik ruhani varlıklar olan Umbra’s için üç görünüm elde et.


Paket İçeriği: Towerborne'a Erken Erişim, Longship Kozmetik Seti, Valhalla Iska Umbra Görünümü, Bellower’s Scream İfadesi, Aylık Kurucu Bonusu, Aylık Premium Kurucu Bonusu, Jarlbone Kozmetik Seti, Savaş Berserker Pox, Raider Sten ve Marauder Morberry Umbra Görünümleri.

Discord Kanalımıza Katıl



Sosyal medya bağlantılarımızdaki bağlantı üzerinden resmî Towerborne Discord sunucusuna katıl, hiçbir şeyi kaçırma!

Bu Oyun Hakkında





Çan Kulesi, yitip gitmiş insanlıktan geriye kalan harabelerin ve İleri Şehri'nin ortasında umudun ve güvenli bir limanın simgesi olarak yükseliyor. Kule duvarlarının hemen dışında ise canavarlar kol geziyor. Sen ruhlar diyarından geri dönüp küllerinden yeniden doğmuş bir Assın. Çan Kulesi'ne sığınmış halkı koruyabilmek için gereken beceriye, cesarete ve azme de ziyadesiyle sahipsin. Zira ruh yoldaşlarınla birlikte omuz omuza savaşmak senin kaderin.

Peki insanlığı yok olmaktan kurtaracak o As olmayı başarabilecek misin? Ödüllü Banner Saga üçlemesini yaratan stüdyo Stoic'in en yeni aksiyon macera oyunu Towerborne'da bu sorulara bir cevap bulacaksın.

Maceraya Doğru Omuz Omuza





Çan Kulesi'nden tek başına veya en fazla üç diğer As* ile birlikte yola çıkarak kulenin etrafını saran kan dondurucu dehşete göğüs ger. Merak etme, ne olursa olsun yalnız kalmayacaksın! Aslar, savaşta yanlarına Silüet yoldaşlarını da alabilir. Böylece her ruha bağlı gelişmiş özelliklere ve eşsiz yeteneklere erişim sağlayabilir. Savaşarak düşmanları aştıktan sonra görevleri tamamlamak, zırhlarını tamir etmek ve daha birçok başka şey için Çan Kulesi'ne dönme vaktin gelmiş demektir.

Vahşi Doğaya Meydan Oku





Towerborne'da oyuncunun yaptığı seçimler son derece önemlidir. Asını kendin oluşturabilir; görünümünü, zırhını ve silahlarını dilediğin şekilde özelleştirebilirsin. Vahşi bölgelere giderken tehlike seviyeni değiştirerek genel oyun deneyiminde istediğin gibi değişiklik yapabilirsin. Dört ayrı türdeki güçlü ve benzersiz hamlelere sahip silahları bulup kullanabilirsin. Seçim senin: Savaş Sopası, Zırhlı Eldivenler, Çifte Hançer, Kılıç ve Kalkan. Tarzını konuşturup Asını nasıl istiyorsan öyle tasarla!

Savaş Asla Bitmez





Sürekli gelişip evrilen bir dünya haritası ve sezona bağlı içerikler sayesinde Asının keşfedebileceği bölgeler ve bozguna uğratabileceği düşmanlar asla bitmeyecek. Towerborne sezonlarında mücadele edebileceğin yeni düşmanlar, keşfedebileceğin bölgeler, ustalaşabileceğin yetenekler ve gün yüzüne çıkmayı bekleyen hikâyelerle Çan Kulesi macerası kaldığı yerden devam ediyor (çıkış yaptığında hemen oynanabilecek).

Sistem Gereksinimleri

    Minimum:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Win 10 64bit | Win 11 64bit
    • İşlemci: Quad Core 3.2 GHz
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 590
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: 1080p native resolution. Low-Medium graphics settings. 30-60fps. Controller recommended.
    Önerilen:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Win 10 64bit | Win 11 64bit
    • İşlemci: Quad Core 3.4 GHz
    • Bellek: 16 GB RAM
    • Ekran Kartı: GeForce RTX 2070 / AMD Radeon RX 5700 XT
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: 1080p native resolution. High-Epic graphics settings. 60fps. Controller recommended.
Bu ürün için herhangi bir inceleme yok

Bu ürünle ilgili bir inceleme yazarak tecrübelerinizi topluluk ile paylaşabilirsiniz. İncelemenizi yazmak için satın alma düğmelerinin üzerindeki alanı kullanın.