Woodo е уютна 3D игра с пъзели за съчетание, базирана на проста механика за съставяне на диорами в красив визуален стил. Тя разкрива трогателната история, която ще докосне както възрастните, така и децата, и потапя играчите в един спокоен, безопасен и творчески свят.
Всички рецензии:
Няма потребителски рецензии
Дата на излизане:
Неоповестено
Разработчик:
Издател:

Впишете се, за да добавите този артикул към списъка си с желания, да го последвате или да го отбележите като игнориран

Български език не се поддържа

Този продукт не поддържа родния Ви език. Моля, прегледайте списъка с поддържани езици по-долу, преди да го купите

Тази игра все още не е достъпна в Steam

Планирана дата за излизане: Неоповестено

Заинтересовани сте?
Добавете я към своя списък с желания и бъдете известени, когато стане достъпна.
Добавяне към списъка Ви с желания
 

Относно тази игра



Woodo е уютна 3D игра с пъзели, базирана на проста механика за съставяне на диорами в красив визуален стил. Тя е поглед назад към детските спомени за малките дървени конструктори и потапя играчите в един спокоен, безопасен и творчески свят.

История

Проследи историята на Лиса, която е израснала в голям град, но лятото я изпращат в провинцията, където открива един много различен свят. Така започва нейното пътешествие към себепознание, спокойствие и новооткрито вътрешно равновесие.

Потопи се в усещането на този спокоен и прекрасен свят, когато времето беше много и се прекарваше най-вече навън, дори най-простите неща ни изненадваха и всеки ден обещаваше голямо приключение. Онова усещане, което беше по-силно изразено в детството, а сега, с течение на времето, все по-често ни липсва или дори забравяме.

Геймплей

Механиката на играта е приказно проста: Играчът сглобява уникални пейзажи късче по късче, като вдъхва живот на един красив свят, сътворен от дърво. През това време Лиса допълва атмосферата, като разказва приказка, свързана със сцената.

Уют

Една от целите ни е да предадем усещането за топлина, съпричастност и удобство чрез нашата игра, като я превърнем от пъзел в преживяване за едно по-добро настроение.
На пръв поглед играта е проста, но носи в себе си инстинктите за любов и сигурност, от които някои от нас се нуждаят, за да преживеят още един ден. Игра, която лекува и подкрепя така, както подкрепя чаша горещ чай пред топлата камина и до любимата баба.

ФУНКЦИИ

  • Съставяй красиви диорами късче по късче
  • Потопи се в пътешествието на Лиса, което ще сгрее душата ти
  • Отдъхни си с успокояващия разказ и ведрата обстановка
  • Отдай се на приключенските и носталгични чувства
  • Приказно простият геймплей в съчетание с многобройните емоционални моменти се превръща в преживяване за едно по-добро настроение

Системни изисквания

    Минимални:
    • Изисква 64-битов процесор и операционна система
    • ОС: tba
    Препоръчителни:
    • Изисква 64-битов процесор и операционна система
    • ОС: tba
Няма рецензии за този продукт

Можете да напишете своя собствена рецензия за този продукт, така че да споделите опита си с общността. Използвайте пространството над бутоните за покупка на тази страница, така че да напишете своята рецензия.