Woodo er et hyggelige hovedbrud i 3D, hvor du matcher, baseret på mekanik med enkel, flot dioramasamling. Det fortæller en hjertevarm historie, der vækker genklang hos både voksne og børn, når spillerne fordyber sig i en fredelig, sikker og kreativ verden.
Alle anmeldelser:
Ingen
Udgivelsesdato:
Annonceres senere

Log på for at føje dette emne til din ønskeliste, følge det eller markere det som ignoreret

Dette spil er ikke tilgængeligt på Steam endnu

Planlagt udgivelsesdato: Annonceres senere

Interesseret?
Tilføj det til din ønskeliste, og få besked, når det bliver tilgængeligt.
Føj til din ønskeliste
 

Om dette spil



Woodo er et hyggelige hovedbrudsspil i 3D, der er baseret på mekanikker med simpel dioramasamling med en smuk visuel stil. Spillet leder tankerne hen på barndomsminder, hvor man spiller med en lille byggearbejder, og hvor spilleren fordyber sig i en fredelig, sikker og kreativ verden.

Historie

Følg med i historien om Foxy, der voksede op i en stor by, men som bliver sendt ud på landet om sommeren og oplever en ganske anderledes verden. Dette tager hende ud på en rejse, hvor hun lærer sig selv at kende og oplever ro og nyfundet balance.

Fordyb dig i følelsen af en rolig og vidunderlig verden, fra dengang hvor der var masser af tid, og meget af den blev tilbragt udenfor. Da selv de enkleste ting kunne overraske dig, og hvor hverdagen bød på spændende eventyr. Følelser, man oftere oplevede i barndommen, mangler tit, eller man glemmer dem endda helt, efterhånden som tiden går.

Gameplay

Spilmekanikkerne er herligt enkle: Spilleren samler unikke scenarier, stykke for stykke, og vækker en smuk verden af træ til live. I løbet af spillet fuldendes oplevelsen af Foxys stemme, der fortæller et eventyr, som hænger sammen med scenen.

Hygge

Et af vores mål er at skabe varme, empati og glæde gennem vores spil, så det går fra at være et hovedbrudsspil til at være en oplevelse, der løfter humøret.
Spillet er ved første øjekast enkelt, men vækker instinktiv kærlighed og sikkerhed, som nogle har brug for til at klare sig gennem endnu en dag. Et spil, der heler og støtter på samme måde, som når man får en kop varm te foran en tændt kamin sammen med sin elskede bedstemor.

OPLEV BL.A.

  • Saml smukke dioramaer stykke for stykke
  • Fordyb dig i Foxys hjertevarme rejse
  • Slap af med en beroligende fortælling og et sorgløst scenarie
  • Lad dig rive med af eventyrlige og nostalgiske følelser
  • Glædeligt, enkelt gameplay og masser af følelsesbetonede øjeblikke sammen bliver en oplevelse, der løfter humøret

Systemkrav

    Minimum:
    • Kræver en 64-bit processor og operativsystem
    • Styresystem: tba
    Anbefalet:
    • Kræver en 64-bit processor og operativsystem
    • Styresystem: tba
Der er ingen anmeldelser af dette produkt

Du kan skrive din egen anmeldelse for dette produkt for at dele din oplevelse med fællesskabet. Brug området over købsknapperne for at skrive din anmeldelse.