A Woodo egy nyugis 3D-s, puzzle játék, amely egyszerű dioráma-összerakáson alapul, és gyönyörű vizuális stílussal bír. Szívmelengető története mind a felnőtteket, mind a gyerekeket magával ragadja, és a játékosok egy békés, biztonságos és kreatív világban merülhetnek el.
Minden értékelés:
Nincs felhasználói értékelés
Megjelenés dátuma:
Bejelentésre vár

Jelentkezz be, hogy ezt a tételt a kívánságlistádhoz adhasd, követhesd vagy mellőzöttnek jelölhesd.

A Magyar nyelv nem támogatott.

Ez a termék nem támogatja a nálad beállított nyelvet. Kérjük, vásárlás előtt tekintsd át a támogatott nyelvek listáját.

Ez a játék még nem érhető el a Steamen

Tervezett megjelenési dátum: Bejelentésre vár

Érdekel?
Add a kívánságlistádhoz, és értesítést kapsz, amikor elérhetővé válik.
Kívánságlistára
 

A játékról



A Woodo egy nyugis 3D-s puzzle játék, amely egyszerű dioráma-összerakáson alapul, és gyönyörű vizuális stílussal rendelkezik. Ez a játék visszahozza azokat a gyerekkori emlékeket, amikor kis fajátékokkal játszottunk, és elmerülhetünk egy békés, biztonságos és kreatív világban.

A történet

Kövesd Foxy történetét, aki egy nagyvárosban nőtt fel, de nyárra vidékre küldik, ahol egy teljesen más világot tapasztal meg. Ez alatt az utazás alatt felfedezi önmagát, és nyugalomra és egyensúlyra lel.

Merülj el egy megnyugtató és csodálatos világban, amikor még nem kellett sietni, és az idő nagy részét odakint töltöttük. Amikor a legegyszerűbb dolgok is meglepőek voltak, és amikor minden nap nagy kalandokat ígért. Ezek a gyerekkor érzései, amelyeket az idő múlásával visszasírunk, vagy akár meg is feledkezünk róluk.

Játékmenet

A játékmechanika csodálatosan egyszerű: A játékos darabonként állít össze egyedi jeleneteket, és életet lehel egy gyönyörű, fából készült világba. Az élményt közben Foxy hangja egészíti ki, aki egy mesét mond el a jelenettel kapcsolatban.

Nyugalom

Az egyik célunk az volt, hogy a játékkal a melegség, az empátia és a kényelem érzéseit váltsuk ki, így ez nemcsak egy puzzle játék, hanem hangulatjavító élmény is.
A játék látszólag egyszerű, de a felszínre hozza a szeretet és a biztonság érzéseit, amelyekre egyeseknek szüksége van a mindennapok túléléséhez. Ez a játék úgy gyógyít és támogat, mint egy forró tea, amit az ember a szeretett nagyijával fogyaszt el egy meleg kandalló előtt.

JELLEMZŐK

  • Rakj össze darabonként gyönyörű diorámákat
  • Merülj el Foxy szívmelengető történetében
  • Relaxáció a nyugtató narrációnak és a könnyed jeleneteknek köszönhetően
  • Ragadjanak magukkal kalandos és nosztalgikus érzések
  • Az egyszerű, de élvezetes játékmenet és a sok érzelmes pillanat garantálja a hangulatjavító élményt

Rendszerkövetelmények

    Minimum:
    • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
    • Op. rendszer: tba
    Ajánlott:
    • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
    • Op. rendszer: tba
Ehhez a termékhez nincsenek értékelések.

Írhatsz saját értékelést ehhez a termékhez, hogy megoszd élményedet a közösséggel. Használd a vásárlás gomb feletti részt ezen az oldalon értékelésed megírásához.