No More Room in Hell 2 on 8 pelaajan yhteispelinä pelattava toiminta- ja kauhuseikkailukokemus. Aloitat yksinäsi ja sinun on etsittävä ystäväsi pimeydestä ja selviydyttävä dynaamisessa, loputtomia uudelleenpeluukertoja tukevassa zombie-maailmanlopussa.
Kaikki arvostelut:
Ei käyttäjäarvosteluja
Julkaisupäivä:
Tulossa pian
Kehittäjä:
Julkaisija:

Kirjautumalla sisään voit lisätä tämän tuotteen toivelistallesi, seurata sitä tai merkitä sen ohitetuksi

Early Access -peli

Voit pelata näitä pelejä viipymättä – jo niiden kehitysvaiheessa.

Huomio: Tämä Early Access -peli on keskeneräinen ja se saattaa vielä muuttua. Jos sinua ei kiinnosta pelata tätä peliä tällä hetkellä saatavilla olevassa muodossa, odota ja tarkista peli myöhemmin uudelleen. Lue lisää

Kehittäjien kertomaa:

Miksi Early Access?

Pelin julkaiseminen ennakkopelattavaksi on meille tilaisuus tehdä pelin tuotannosta ja kasvattamisesta avoimempaa ja pelaajayhteisöllemme tilaisuus liittyä mukaan pelin kehittämiseen yhdessä kanssamme! Emme halua koota pelaajia pelaamaan peliä vaan luoda yhteisön, joka on valmis antamaan meille rakentavaa palautetta No More Room in Hell 2:een liittyvien tavoitteidemme täyttämistä varten.

Miten kauan peli tulee arviolta olemaan Early Access -vaiheessa?

Arvioimme No More Room in Hell 2:n pysyvän Early Access ‑ennakkopelattavana vähintään vuoden ajan.

Millä tavoin lopullinen versio tulee eroamaan Early Access -versiosta?

Suunnitelmamme on lisätä pelin täysversioon pelikokemusta täydentäviä uusia ominaisuuksia ja uutta sisältöä, kuten uusia karttoja, mukautuksia, ampuma- ja lähitaisteluaseita, työkaluja, tarinalinjoja ja paljon muuta. Seuraa tätä osiota Early Accessin alkamisen lähestyessä!

Mikä on Early Access -version tila tällä hetkellä?

Suunnitelmien mukainen Early Access ‑sisältö ennakkopelin alkaessa on seuraava:
– Power Plant, täysin pelattava epälineaarinen kartta, jossa on yli kymmenen erilaista tapahtumapaikkaa pulmatyylisillä tavoitteilla ja palkinnoilla
– 8 pelaajan yhteispeli
– permadeath-hahmot
– hahmojen edistyminen
– Unreal Engine 5 ‑grafiikka
– VOIP-lähichat- ja ryhmäviestintäjärjestelmät
– useita eri tyyppisiä ja näköisiä vihollisia
– ainutlaatuisia vihollisten kohtaamishetkiä
– tavaraluettelojärjestelmä
– useita lähi- ja kaukotaisteluaseita
– ansa- ja räjähde-esineitä
– zombien vahinkojärjestelmä irtoavilla raajoilla
– paljon muuta!

Muuttuuko pelin hinta Early Access -vaiheen jälkeen?

Tämän hetkinen suunnitelmamme on julkaista peli Early Access ‑versiona kohtuullisella hinnalla. Pelin hinnan 1.0-versiojulkaisun aikana odotetaan olevan suurempi.

Miten yhteisö otetaan mukaan kehitysprosessiin?

Kun peli on julkaistu Early Access ‑ennakkopeliin, tiimimme pitää yhteyttä yhteisöön pääasiassa Discordin kautta. Keräämme palautetta ja annamme pelaajille tilaisuuden kehittää peliä yhdessä kanssamme järjestämällä yhteisökyselyjä ja ylläpitämällä keskustelua palvelimemme kanavilla. Liity Discord-palvelimellemme: http://discord.gg/nmrih
Lue lisää
Peli ei ole vielä saatavilla Steamissä

Tulossa pian

Kiinnostuitko?
Lisää toivelistallesi, niin saat ilmoituksen, kun peli on saatavilla.
Lisää toivelistallesi
 
Katso kaikki keskustelut

Ilmoita bugeista ja anna tälle pelille palautetta keskustelupalstalla

JOIN OUR DISCORD

Tietoa pelistä

No More Room in Hell 2 on zombien valtaamilla kauhistuttavan pimeillä alueilla pelattava intensiivinen ja kauhistuttava yhteispelikokemus, jossa kuolema on pysyvä. Olet ensivastetyöntekijä ja tavoitteenasi on selviytyä, kerätä ja varastoida hyödyllistä tavaraa ja täyttää tehtäväsi – ja sen jälkeen toistaa sama alati muuttuvassa pelikokemuksessa.

INTENSIIVINEN 8 PELAAJAN YHTEISPELI



Yhteispelissä kahdeksan pelaajaa aloittaa eri puolilta valtavaa karttaa ja heidän on käytettävä älyään ja refleksejään, jotta he saavat porukan kokoon ja selviytyvät pysäyttämättömiä epäkuolleita vastaan. Kommunikointi ja toimivan strategian kehittäminen ovat avainasemassa, sillä vaara voi vaania jokaisessa varjopaikassa. Tien zombielauman läpi voi raivata joko voimalla tai oveluudella.

Kunkin skenaarion voi selvittää monin eri tavoin, mutta huonojen päätösten seuraukset voi olla murskaavat, sillä epäkuolleet reagoivat jokaiseen liikkeeseen ja ääneen ja permadeath estää kuolleiden pelihahmojen palaamisen peliin. Vihollisia voi käsitellä houkuttelemalla ne pois autohälyttimillä, johdattamalla ne ansaan tai hoitelemalla homman räjähtävämmällä tavalla.

MASSIIVINEN UUDELLEEN PELATTAVA KARTTA



Pelaatte yhdessä mutta aloitatte yksin. Etsi tiimikaverisi lähichat-keskustelujen avulla, jotta saatte yhdistettyä voimanne. Jokaisen ottelun alussa pelaajat ovat pimeydessä yksinään väriseviä yksilöitä, joilla on aseena vain tyhjä olutpullo. Oikeat ratkaisut johtavat siihen, että ottelun loppuessa kartalla kulkee täysin varusteltu, rynnäkkökivääreillä ja räjähteillä aseistautunut yhtenäinen ryhmä. Uhka on kuitenkin aina olemassa: pelaajan hahmon kuolema nollaa kaiken pelaajan edistyksen.

**Power Plant** on ensimmäinen Early Access ‑ennakkopelissä pelattava, Pennsylvanian maaseudun voimalaitokseen sijoittuva massiivinen kartta, jossa kahdeksan pelaajaa aloittaa kartan laidoilta.

Aloita yksin ja etsi yhteispelikumppanisi, niin pääsette toteuttamaan yhteisvoimin lopputavoitetta kartan keskustassa vaikeusasteen kasvaessa. Aseiden ja varusteiden kerääminen auttaa taistelussa alati kasvavaa uhkaa vastaan, kun etenette yhtenä ryhmänä kohti kartan voimalaitoksessa tapahtuvaa finaalia.

Tavoitteet mukailevat ikonisten kauhuelokuvien kohtauksia hylätyillä bensa-asemilla, baareissa, armeijan tarkastusasemilla ja monissa muissa ympäristöissä. Tavoitteiden täyttäminen antaa parempia varusteita, jotka parantavat todennäköisyyksiä selviytyä ja kunnostaa ihmiskunnan elossa pysymisen kannalta välttämätön infrastruktuuri.

PERMADEATH



Jokainen tehtävä merkitsee riskiä hahmon kuolemasta, joka on pysyvä.

Hahmon tasoa voi nostaa tarvikkeita keräämällä, mutta se edellyttää, että selviydyt hengissä. Jokainen pelikerta on tilaisuus parantaa pelihahmon selviytymiskykyä etsimällä varustekätköjä ja aloitusvarusteita.

Joudut myös pohtimaan, onko ryhmän jäsenen pelastaminen oman pelihahmon hengenvaaraan asettamisen arvoista? Palkinnot ovat toki sitä paremmat, mitä useampi ryhmän jäsen selviytyy tehtävästä, mutta pysyvän kuoleman riski on alati läsnä.

Tämä on yhteispeli, jossa toimilla on seuraamuksia.

LOPPUMATTOMASTI UUDELLEEN PELATTAVAA KAUHUA



***No More Room in Hell 2*** on vaistomainen ja inhimillinen kauhukokemus, jossa mädäntyvät epäkuolleet olivat aiemmin oikeita ihmisiä.

Jo yksikin zombie on uhka. Lauma zombeja repii sinut vaivatta riekaleiksi. Epäkuolleet voivat paitsi nähdä myös kuulla sinut. Zombiet kiinnittävät huomiota myös toisiinsa ja kaikkiin hiljaisessa erämaassa huumaavan kovilta kuulostaviin ääniin, joita aiheutat.

Zombieta on eri tyyppisiä, ja jatkuva pimeys merkitsee, että olet aina vain askeleen päässä kauhistuttavasta lopusta – kuten pelihahmosi liittymisestä epäkuolleiden laumaan.

LÄHI- JA KAUKOTAISTELUASEET JA TAKTISET ASEET



Ammuksia löytyy harvakseltaan (aluksi), zombiet ovat vaarallisia ja pelihahmot heikkoja. Koe jännittävä selviytymiskauhupeli vaikuttavalla arsenaalilla – sekä taidolla valmistettuja että improvisoituja – aseita, jotka auttavat epäkuolleiden pitämisessä loitolla ja niiden huijaamisessa.

Voit iskeä elävän kuolleen kallon murskaksi sorkkaraudalla lähitaistelussa tai käyttää viimeisen haulikon panoksesi lähestyvän lauman hidastamiseen. Dynaaminen verihurmejärjestelmä näyttää jokaisen epäkuolleisiin kohdistamasi iskun vaikutukset tuntuvalla tavalla.

Pysy elossa suunnittelemalla taistelukohtaamiset etukäteen tai selviydy älysi turvin käyttämällä lähestymismiinojen kaltaisia varusteita epäkuolleiden eliminointiin.

Tee mitä tahansa, kunhan selviät.

Aikuissisällön kuvaus

Kehittäjät ovat kuvailleet sisältöä seuraavasti:

This game depicts scenarios of extreme carnage, death, violence and gore. It focuses on a realistic depiction of a global pandemic turned into a zombie apocalypse. It contains beheading, dismemberment, and drug use.

Järjestelmävaatimukset

    Vähintään:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä: TBD
    • Suoritin: TBD
    • Grafiikka: TBD
    Suositus:
    • Vaatii 64-bittisen suorittimen ja käyttöjärjestelmän
    • Käyttöjärjestelmä: TBD
    • Suoritin: TBD
    • Grafiikka: TBD

Kuraattorien mielipiteet

44 kuraattoria on antanut arvionsa tästä tuotteesta. Katso ne tästä.
Tuotteella ei ole arvosteluja

Arvostele tuote ja jaa kokemuksesi yhteisön kanssa. Kirjoita arvostelu ostopainikkeiden yläpuolelta löytyvään kenttään.