No More Room in Hell 2, 8 oyunculu dehşet verici bir eşli aksiyon korku deneyimidir. Dinamik, sonsuz tekrar oynanabilirliğe sahip bir zombi kıyametinde tek başına yola çık, karanlıkta arkadaşlarını bul ve hayatta kal.
Bütün İncelemeler:
Kullanıcı incelemesi bulunmuyor
Çıkış Tarihi:
Pek yakında
Geliştirici:
Yayıncı:

Bu öğeyi istek listenize eklemek, takip etmek veya yok sayıldı olarak işaretlemek için giriş yapın

Erken Erişim Oyunu

Hemen erişim sağlayın ve oynamaya başlayın; oyun gelişirken siz de içinde olun.

Not: Erken Erişim aşamasında olan bu oyun geliştirme boyunca önemli ölçüde değişebilir ya da değişmeyebilir. Eğer oyunu bu aşamada oynamak için çok hevesli değilseniz oyunun geliştirilme sürecinde ilerlemesini beklemek isteyebilirsiniz. Daha fazla bilgi edinin.

Geliştirici ürün hakkında ne diyor:

Neden Erken Erişim?

"Releasing the game through Early Access will allow us to open the game's production and growth so our community of players can join us in the journey! More than bringing players in, we want a community who are willing to give us constructive feedback towards our goals for No More Room in Hell 2."

Bu oyun ne kadar süre için Erken Erişim'de olacak?

"We expect No More Room in Hell 2 to remain in Early Access for at least one year."

Erken Erişim versiyonunun tam versiyonundan ne kadar farklı olması planlanıyor?

"Our goal for the full version is to have additional gameplay features and content that will round out the game experience, along with new maps, customization, firearms, melee weapons, tools, storylines and more. Watch this space for more info as we approach Early Access launch!"

Erken Erişim sürümünün şu anki durumu nedir?

"Early Access plans to include, at launch:
- Power Plant, a fully fleshed out non-linear map that includes over a dozen places of interest that each feature puzzle-like objectives and rewards.
- 8 Player co-op
- Permadeath characters
- Character progression
- Unreal Engine 5 visuals
- Proximity VOIP and "group up" communication systems
- Multiple enemy types and appearances
- Unique “enemy encounter” moments
- Inventory system
- Multiple melee and ranged weapons
- Trap and explosive items
- Evolving narrative
- Zombie dismemberment damage system
- Much more!"

Erken Erişim sırasında ve sonrasında oyunun fiyatı değişecek mi?

"Our current plan is to ship the game in Early Access at a reasonable entry price. We expect the price to rise towards the 1.0 release."

Topluluğu, geliştirme sürecine nasıl dahil etmeyi düşünüyorsunuz?

"Once the game is in Early Access, our team will primarily engage with our community through the Steam Community and Discord. We will also involve the community with polls and discussion on our channels in order to source feedback and give our players the opportunity to work with our team to shape the game’s development. http://discord.gg/nmrih"
Daha fazlasını oku
Türkçe desteklenmemektedir

Bu ürün sizin dilinizi desteklememektedir. Lütfen satın almadan önce aşağıdaki desteklenen diller listesini gözden geçirin.

Bu oyun Steam'de henüz erişilebilir değil

Pek yakında

İlginizi mi çekti?
Ürünü istek listenize ekleyerek çıktığı zaman buna dair bildirim alın.
İstek Listesine Ekle
 
Tüm tartışmalara bak

Tartışma forumlarında bu oyunun hatalarını paylaşın ve geri bildirim bırakın

JOIN OUR DISCORD

Bu Oyun Hakkında

***No More Room in Hell 2***, zombi istilasına uğramış bölgelerin ürkütücü karanlığında geçen gerilim ve dehşet dolu, kalıcı ölümlü bir eşli oynanış deneyimidir. Bir acil durum müdahale görevlisi olarak hayatta kalmalı, işe yarar malzemeleri toplamalı, stok yapmalı ve görevini yerine getirmelisin. Ardından tüm bunları her seferinde farklı oynanış sunan bir deneyimde tekrarlamalısın.

GERİLİM DOLU 8 OYUNCULU EŞLİ OYNANIŞ



Devasa bir haritada ayrı yerlerde doğan sekiz oyuncu, yaşayan ölülerin durdurulamaz güçlerine karşı birleşip hayatta kalmak için zekâlarını ve ölümcül reflekslerini kullanacak. Oyuncular, gölgelerde gizlenen tehlikeler karşısında hayatta kalmak için iletişim kurmak ve strateji geliştirmek zorunda. Savaşarak ya da kurnazca hamlelerle zombi sürüsünün arasında kendine yol aç.

Herhangi bir senaryoyu uygulamanın birden fazla yolu bulunuyor ancak yaşayan ölüler en ufak bir çıt sesinde bile peşine düşeceğinden vereceğin her kötü karar karakterin için ciddi sonuçlar doğuracak. Bir araba alarmıyla düşmanların dikkatini başka yöne kaydırabilir, onları doğrudan bir tuzağın içine çekebilir veya daha patlayıcı ve şiddet dolu bir yol izleyebilirsin.

TEKRAR TEKRAR OYNANABİLEN, DEVASA BİR HARİTA



Evet, bu eşli bir oyun fakat oyuna tek başına başlayacaksın. Yakınlık temelli sesli sohbet ile takım arkadaşlarına ulaşmanın yolunu bul ve birlik olarak gücünüze güç katın. Her maçta, oyunun başında karanlıkta elinde yalnızca bir bira şişesiyle korkudan tir tir titreyen biriyken saldırı tüfekleri ve patlayıcılarla tepeden tırnağa silahlı bir ekibin parçası olacaksın. Her daim var olan bir tehdit yakanı bırakmayacak: Karakterlerden biri öldüğünde tüm ilerlemesi kaybolacak.

**Power Plant (Elektrik Santrali)**, bu ilk Erken Erişim bölgesinde, sekiz oyuncu kendini Pennsylvania kırsalındaki devasa bir haritanın köşe noktalarında bulacak.

Tek başına başla, müttefikleri bul ve ardından giderek artan zorluk karşısında haritanın merkezindeki son hedefe ulaşmak için diğerleriyle işbirliği yap. Giderek artan tehditten sağ kurtulmak için bir yandan silah ve ekipman toplarken diğer yandan ekibinle birlikte haritanın elektrik santralindeki finaline doğru ilerle.

Hayatta kalma şansını artırmak için daha iyi ekipmanlar toplayıp insanlığı hayatta tutmak için altyapıları onarırken terk edilmiş benzin istasyonlarında, barlarda, askeri kontrol noktaları ve daha nice mekânda ikonik korku filmlerini aratmayan hedeflerle karşılaşacaksın.

KALICI ÖLÜM



Her görev karakterini sonsuza dek ölme riskiyle karşı karşıya bırakacak.

Malzeme toplayarak karakterinin seviyesini yükseltebilirsin, tabii ki görevlerde hayatta kaldıkları sürece. Her oyunda, ekipman kasaları ve başlangıç ekipmanlarına erişim ile hayatta kalma şansını artıracaksın.

Bir ekip üyesini kurtarmak için karakterinin hayatını tehlikeye atan biri misin? Kurtulan takım arkadaşı sayısı arttıkça ödüller de artacak ancak her daim kalıcı ölüm riskiyle karşı karşıya olacaksın.

Ciddi sonuçları olan eşli bir oynanışa hazır ol.

SONSUZ TEKRAR OYNANABİLİRLİĞE SAHİP BİR KORKU OYUNU



***No More Room in Hell 2***, çürümeye yüz tutmuş ve bir zamanlar gerçek birer insan olan yaşayan ölülere iç organlar ve insan parçalarının eşlik ettiği bir korku deneyimi.

Tek bir zombinin yalnızca bir tehdit olduğu söylenebilir. Bir grup zombi ise seni lime lime edecektir. Yaşayan ölüler sadece seni görmekle kalmaz, aynı zamanda seni, birbirlerini ve bu sessiz yabanda tetiklediğin her sağır edici sesi duyabilir.

Birden fazla zombi türü ve her zaman mevcut olan karanlık karşısında korkunç bir sondan yalnızca hep bir adım uzakta olacaksın; üstelik bu korkunç sonlara karakterinin zombi sürüsüne katılması da dahil.

YAKIN DÖVÜŞ SİLAHLARI, MENZİLLİ VE TAKTİKSEL SİLAHLAR



Zor bulunan cephaneler (ilk başlarda), tehlikeli zombiler ve çıtkırıldım oyuncular. Yaşayan ölülerden korunmak ve onları alt etmek için bazıları profesyonel, bazıları doğaçlama geliştirilmiş silahlardan oluşan bir cephanelikle heyecan verici bir hayatta kalma korku deneyimine hazır ol.

Zombi iç organlarının yağmur gibi yağacağı yakın dövüşte bir zombinin kafatasına levyeyi göm veya son pompalı tüfek fişeğini üzerine gelen zombi sürüsünün üzerine boşalt. Dinamik kan ve vahşet sistemi, zombilerde açtığın her yaranın mide bulandırıcı etkisini görmeni ve hissetmeni sağlar.

Kas gücü yerine beynini kullanmak isteyenler yakınlık sensörlü bombalar gibi araçları kullanarak karşılaştıkları tehlikeler karşısında yaptıkları planlarla hayatta kalabilir.

Hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yap.

Yetişkin İçerik Açıklaması

Geliştiriciler içeriği şu şekilde tarif ediyorlar:

This game depicts scenarios of extreme carnage, death, violence and gore. It focuses on a realistic depiction of a global pandemic turned into a zombie apocalypse. It contains beheading, dismemberment, and drug use.

Sistem Gereksinimleri

    Minimum:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: TBD
    • İşlemci: TBD
    • Ekran Kartı: TBD
    Önerilen:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: TBD
    • İşlemci: TBD
    • Ekran Kartı: TBD

Küratörler Ne Diyor

43 küratör bu ürünü inceledi. Görmek için buraya tıklayın.
Bu ürün için herhangi bir inceleme yok

Bu ürünle ilgili bir inceleme yazarak tecrübelerinizi topluluk ile paylaşabilirsiniz. İncelemenizi yazmak için satın alma düğmelerinin üzerindeki alanı kullanın.