No More Room in Hell 2 er en nervepirrende skrekkopplevelse der 8 spillere samarbeider. Du begynner alene og må finne vennene dine i mørket for å overleve. Zombieapokalypsen er dynamisk og kan spilles om igjen i det uendelige.
Alle anmeldelser:
Ingen brukeranmeldelser
Utgivelsesdato:
Kommer snart

Logg inn for å legge til på ønskelisten, følge eller ignorere

Spill med tidlig tilgang

Få umiddelbar tilgang og spill med en gang; bli involvert i spillet mens det utvikles.

Merk: Dette spillet med tidlig tilgang er ikke ferdig og vil muligens endres ytterligere. Hvis du ikke føler for å spille dette spillet slik det er akkurat nå, burde du vente for å se om spillet utvikles videre. Les mer

Hva utviklerne har å si:

Hvorfor tidlig tilgang?

«Ved å slippe spillet i Early Access kan vi invitere spillerne med i produksjonen og utviklingen! Og vi vil ikke bare ha passive tilskuere, vi ønsker oss et miljø som kan gi oss konstruktive tilbakemeldinger, slik at vi når de ambisiøse målene vi har satt oss for No More Room in Hell 2.»

Hvor lenge antas det at dette spillet vil være i tidlig tilgang?

«Vi forventer at No More Room in Hell 2 vil være i Early Access i minst et år.»

Hvordan er det planlagt at fullversjonen skal være forskjellig fra versjonen i tidlig tilgang?

«I fullversjonen vil vi legge til mer innhold og utvide gameplayet slik at spillopplevelsen blir mer komplett, pluss at vi vil legge til nye kart, tilpasningsmuligheter, skytevåpen, nærkampvåpen, historieinnhold og annet. Vi kommer med oppdateringer her etter hvert som det nærmer seg Early Access-lansering!»

Hva er nåværende tilstand for versjonen i tidlig tilgang?

«Etter planen skal Early Access ved lansering inneholde:
– Power Plant, et fullt utviklet ikke-lineært spillområde med et titall interessepunkter. Hvert av dem vil inneholde hjernetriminspirerte mål og premier.
– Samarbeid for 8 spillere
– Permadød for karakterene
– Karakterutvikling
– Unreal Engine 5-grafikk
– Avstandsbasert talechat og «group up»-kommunikasjonssystemer
– Fiender av ulike typer og med forskjellig utseende
– Unike sekvenser i møte med fiender
– Beholdningssystem
– Ulike nærkamps- og avstandsvåpen
– Feller og sprengstoff
– Lemlesting av zombier når de skades
– Mye mer!»

Vil spillet være priset annerledes under og etter tidlig tilgang?

«Per i dag har vi planer om å tilby Early Access-versjonen til en rimelig pris. Vi forventer at prisen vil stige frem mot 1.0-utgivelsen.»

Hvordan planlegger dere å involvere samfunnet i utviklingsprosessen?

«I Early Access-perioden kommer teamet vårt primært til å kommunisere med spillerne på Discord. Vi kommer også til å invitere til spørreundersøkelser og diskusjoner i kanalene våre for å innby til tilbakemeldinger og gi spillerne anledning til å samarbeide med teamet vårt om retningen i spillutviklingen. Bli med oss på Discord: http://discord.gg/nmrih»
Les mer
Dette spillet er ikke tilgjengelig ennå

Kommer snart

Interessert?
Legg til produktet på ønskelisten og få et varsel når det blir tilgjengelig.
Legg til på ønskelisten
 
Vis alle diskusjoner

Rapporter feil og legg igjen tilbakemeldinger for dette spillet på diskusjonssiden

JOIN OUR DISCORD

Om dette spillet

No More Room in Hell 2 er en intens og nervepirrende permadød-opplevelse der man må samarbeide med andre om å ta seg gjennom soner fulle av zombier. Karakteren din jobber i nødetatene, og nå er oppgaven din å overleve, samle og lagre ressurser og til syvende og sist utføre redningsoppdraget. Og så gjenta prosessen i et spillopplegg som varieres i det uendelige.

INTENST SAMARBEID FOR 8 SPILLERE



Åtte spillere begynner på ulike steder i et digert spillområde og må tenke kjapt og riktig og handle resolutt for å finne hverandre og overleve møtet med den endeløse strømmen med levende døde. Spillerne må kommunisere og legge strategier for å overleve. Det venter farer i hver eneste skygge. Bruk list eller rå makt for å ta deg forbi hordene.

Det finnes ulike måter å takle de forskjellige scenarioene på, men permadød-funksjonen gjør at enhver gal avgjørelse kan få fatale konsekvenser – og de vandøde reagerer på hver eneste bevegelse du gjør, og hver lyd du lager. Lur dem vekk med en bilalarm eller led dem direkte inn i en felle, eller ty til mer brutale og eksplosive virkemidler.

DIGERT GJENSPILLBART KART



Spill sammen, men begynn alene. Finn frem til lagkameratene dine ved hjelp av avstandsbasert talechat. Samhold gir styrke. I hver runde går du fra å være livredd og alene, bare bevæpnet med en ølflaske, til å bli en del av et mektig lag med automatgevær og sprengstoff. En overhengende trussel lurer alltid: Hvis en spiller dør, mister hen all fremdrift.

I **Power Plant**, det første Early Access-området, begynner de åtte spillerne ved utkanten av et digert spillområde på landsbygda i Pennsylvania.

Du begynner alene og må finne allierte du kan samarbeide med om å nå målet midt på kartet. Det blir stadig mer utfordrende, men til gjengjeld kan dere finne våpen og utstyr som gjør det lettere å eliminere trusselen på veien inn mot kraftverket i sentrum.

Scener som kunne vært hentet rett fra klassiske skrekkfilmer, venter på veien: Dere må ta dere gjennom forlatte bensinstasjoner, barer, militære kontrollposter og annet for å samle utstyr og bygge opp igjen infrastruktur sånn at menneskeheten kan overleve.

PERMADØD



Karakteren din står hele tiden i fare for å dø – for godt.

Forsyningene du finner, hever imidlertid nivået ditt, så fremt du overlever oppdraget. For hver runde blir det lettere å overleve, siden du får større lagringsplass og bedre startutstyr.

Vil du risikere din egen karakters liv for å redde en alliert? Belønningene blir større jo flere som overlever, men risikoen for permadød forsvinner aldri.

Sammen er man sterke, men også sårbare.

HORROR SOM KAN SPILLES OM OG OM IGJEN



***No More Room in Hell 2*** er en fysisk og menneskelig skrekkopplevelse, der de råtnende vandøde en gang var vanlige mennesker.

Én zombie er en trussel. En gjeng kommer til å rive deg i filler. De levende døde ser deg, men de kan også høre deg, hverandre og hver minste lille lyd du lager i den tause villmarken.

Ulike zombietyper venter i det evige mørket, og du er hele tiden ett skritt unna en fryktelig skjebne – blant annet kan karakteren din bli tvunget med i de vandødes rekker.

NÆRKAMP, AVSTANDSANGREP OG TAKTISKE VÅPEN



Du har lite ammunisjon (i begynnelsen), zombiene er farlige, og spillerne skjøre. Heldigvis finnes det et utall våpen – noen profesjonelle, noen improviserte – du kan benytte deg av når du skal holde de vandøde på avstand.

Kjør et brekkjern gjennom skallen til en walker i brutale nærkamper, eller send den siste hagleladningen din i retning horden. Det dynamiske splattersystemet gjør at du ser og føler de kvalmende skadene du påfører de levende døde.

Planlegg trefningene godt for å holde deg i live, og bruk områdebomber for å kjempe smart og ikke bare hardt.

Gjør hva enn som kreves for å overleve.

Beskrivelse av voksent innhold

Utviklerne beskriver innholdet slik:

This game depicts scenarios of extreme carnage, death, violence and gore. It focuses on a realistic depiction of a global pandemic turned into a zombie apocalypse. It contains beheading, dismemberment, and drug use.

Systemkrav

    Minimum:
    • Krever en 64-biters prosessor og operativsystem
    • OS: TBD
    • Prosessor: TBD
    • Grafikk: TBD
    Anbefalt:
    • Krever en 64-biters prosessor og operativsystem
    • OS: TBD
    • Prosessor: TBD
    • Grafikk: TBD

Hva kuratorene sier

45 kuratorer har anmeldt dette produktet. Trykk her for å se dem.
Det finnes ingen anmeldelser av dette produktet

Du kan skrive en egen anmeldelse for å dele erfaringen din med samfunnet. Bruk området over kjøpeknappene på denne siden for å skrive en anmeldelse.